Z 1. večera StarDance si Lucie Vondráčková odnáší pocit radosti. Chybí jí ale Chlopčík

Z 1. večera StarDance si Lucie Vondráčková odnáší pocit radosti. Chybí jí ale Chlopčík
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lucie Vondráčková a její tanečník Lukáš Bartuněk už mají za sebou první vystoupení ve StarDance, z něhož si odnášejí radost a nadšení pro další večery, ale i vcelku kritické hodnocení poroty. Na řadu přišli hned mezi prvními, což nebyla ideální pozice. Nezbývá než doufat, že příště bude líp.

„Nandali nám to jak sekáčkem na maso“

Jednou z účastnic letošní řady StarDance je herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková, od jejíhož výkonu máme automaticky velká očekávání vzhledem k tomu, že se různým formám tance věnuje prakticky odjakživa. Máme za sebou první večer a Lucie společně s tanečním partnerem Lukášem Bartuňkem absolvovala první náročné vystoupení. Divákům i porotě předvedli vášnivé tango, dočkali se však poměrně kritických reakcí, což Vondráčková potvrdila také během rozhovoru pro eXtra.cz.

„No, nandali nám teda, sekáčkem na maso,“ posoudila to se smíchem.

„Hlavně je to první díl, takže samozřejmě body jsou vždycky nižší. S tím se musí počítat. Zároveň když je pár hned ze začátku, tak je to taky trošku těžší pozice. Když je jeden z prvních, co tančí. Příště to máme naopak. Ke konci mají čísla trošku vyšší,“ upřesnil Lukáš Bartuněk. Ani jeden z nich ale neztrácí nadšení z nadcházejících večerů a dalších tanců, ačkoli herečka přiznala, že se trošku obává precizní rumby.

Už se těšíme na další týden, máme krásnou další písničku. Je to takové radostné.

„Oba jsme perfekcionisté. Lucka říká, že já jsem víc,“ doplnil Bartuněk. „Člověk samozřejmě není vždycky úplně šťastný, protože tam bylo pár drobných věcí, které mohly být lepší. Ale myslím si, že když pomineme ten perfekcionismus, bylo to super.“

Tento pár se každopádně v tabulce ohodnocené body poroty umístil mezi lepšími, na stejné úrovni jako herečka Marta Dancingerová se svým partnerem Martinem Prágrem. Nejvíce bodů a uznání si získal něžný tanec Jany Paulové a Robina Ondráčka, odnesli si od porotců tři krásné osmičky. Naopak s nejnižším hodnocením zatím skončila bojovnice Martina Ptáčková a její partner Dominik Vodička.

Důležité je si tanec užít navzdory haterům

„Pro mě je vždycky nejdůležitější radostný pocit, aby se nevytratil, takže jestli byl krok vlevo nebo vpravo, to pro mě zas až tak důležité není,“ řekla Lucie Vondráčková, kterou teď mohou diváci TV Nova vídat v nekonečné Ulici jako intrikující a zákeřnou ředitelku Soňu Čechovou. Právě sílící nenávist vůči této postavě by mohla učinit cestu herečky taneční soutěží mnohem náročnější nebo i kratší, pokud jí lidé hodlají nadále zazlívat, jak příšernou má v seriálu roli.

„Kvůli Ulici jí vůbec nefandím, ať vypadne co nejdříve,“ píše jeden z diváků.

Bylo to krásné, Lucka se mně líbila, ale nejvíce Jana Paulová. Na to, že je to starší generace, tak klobouk dolů. Uvidíme, jak zvládne něco rychlejšího.

„Nemám ji ráda, hlas pošlu někomu jinému.“

V nynější řadě StarDance poprvé schází „kat“ Zdeněk Chlopčík, mající pověst nejpřísnějšího, ale vlastně i nejvtipnějšího z porotců. Proto ostatně schází jak divákům, tak Lucii Vondráčkové.

Přivedla bych zpátky pana Chlopčíka. Toho bych se bála, ale mně tady chybí.

Zdroje článku: