Specialisté začali pro diváky připravovat právě v těchto dnech již jedenáctou sérii kriminálních případů

Specialisté začali pro diváky připravovat právě v těchto dnech již jedenáctou sérii kriminálních případů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Specialisté spolu s Policií Modrava patří k nejžádanějším kriminálním seriálům, která mají i při reprízách velkou sledovanost. To ostatně dokazuje seriál Specialisté právě teď, kdy má v pondělních reprízách sledovanost přes 700 tisíc diváků. Policie Modrava má dokonce v neděli večer přes milion diváků.

Zatímco fanoušci seriálu Policie Modrava se už nových dílů nedočkají, Specialisté jedou na plný plyn dál. V nedávných dnech odstartovalo natáčení další řady oblíbeného kriminálního seriálu Specialisté, tentokrát již s neuvěřitelným pořadovým číslem 11. I nyní si tvůrci pro fanoušky seriálu připravili celou řadu napínavých zápletek, překvapivých zvratů, ale také několik nových známých hereckých tváří.

Milena Steinmasslová
Milena Steinmasslová | Zdroj: TV Nova

Tým forenzních techniků tak například posílí Ivan Lupták. Osmatřicetiletý herec se už objevil v minulosti v seriálu v druhé a páté sérii v epizodních rolích a teď se mu podařilo naskočit do seriálu s výraznější rolí. Malá novinka pro zpestření děje se točí i kolem kapitána Hájka, kterého hraje Vojtěch Vodochodský. Tomu skočí do života kamarádka jeho babičky, kterou si se šarmem sobě vlastním zahraje Milena Steinmasslová, která jako vášnivá milovnice detektivek bude chtít zjistit, jak to vlastně při vyšetřování vypadá a zda by to nezvládla lépe a rychleji. 

Přítomnost starší dámy, která se neustále snaží nakukovat kriminalistům pod pokličku, samozřejmě nejvíce dráždí šéfa týmu, přísného majora Strouhala (Martin Dejdar), který je na porušování předpisů velmi háklivý. Na druhou stranu se ale i on sám bude muset vyrovnávat s jistým vytrháváním od policejní práce, neboť se začíná zajímavě rozvíjet jeho nový vztah s kolegyní. Nakonec třeba nebude takový bručoun.

Jedenáctou sérii bych charakterizovala jako ještě pestřejší a nabitou vzrušením než kdykoli předtím. Ve všech devatenácti nových epizodách tak diváky čekají nejen napínavé kriminální zápletky s řadou překvapivých zvratů, ale i humorné či poklidnější momenty. Specialisté jsou zkrátka zpět v akci, přičemž nebojují jen se zločinem, ale musí se vyrovnat i se změnami v jejich osobních životech a porovnat si musí i vztahy uvnitř vlastního týmu,

charakterizuje novou řadu kreativní producentka seriálu Heike Richter-Karst.

Nová řada bude opět zajímavá případy v nových prostředích. Řešíme například vraždu v galerii, v jezdeckém klubu nebo u vodáků, což je občas náročnější i pro herce v epizodních rolích, neboť se musí, navzdory tomu, že natáčí jen pár dní, naučit třeba jezdit na koni nebo veslovat. Řekl bych, že to bude pro diváky znovu velmi atraktivní,

potvrdil Martin Dejdar, kterého známe jako majora Josefa Strouhala. I z jeho pohledu bude nová série opět velmi přitažlivá.

Moc mě baví zejména setkávání s lidmi na tohle projektu. Mám je moc rád a snaží se odvádět svou práci co nejlépe, což do velké míry stojí za úspěchem Specialistů. Seriál mi navíc dal seznámení se s novými lidmi z nejrůznějších oborů, což mě na herectví moc baví. Mám totiž příležitost nahlédnout do zákulisí policejní práce,

popisuje Jiří Hána alias kapitán Martin Kovář to, proč jej i po tolika letech práce na seriálu tolik baví.

Letos na jaře se na televizních obrazovkách představila již desátá řada Specialistů. Nové díly populárního krimi seriálu v průměru sledovalo 25,19 % diváků u televizních obrazovek ve věkové kategorii 15–54 let, v širší cílové skupině 4+ si je nenechalo ujít 1 153 000 diváků.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • Autorský text