Pusťte si trailer k hranému filmu Simpsonovi s Adamem Sandlerem v roli Homera

Pusťte si trailer k hranému filmu Simpsonovi s Adamem Sandlerem v roli Homera
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kultovní animovaný sitcom Simpsonovi jako hollywoodský film s proslulými komediálními herci… To by byl dozajista trhák, na který by vyrazil do kina každý z nás už jen proto, aby zjistil, jak to tvůrci pojali. Upoutávka vytvořená prostřednictvím nástrojů umělé inteligence může leccos naznačit.

Homer Sandler, Ned Ferrell a další překvapení

Veselá upoutávka se stala na sociálních sítích virální poté, co divákům představila, jak by asi mohl vypadat live-action film Simpsonovi. Všechny obrázky a hlasy použité v traileru byly vygenerovány umělou inteligencí a samotné video vzniklo čistě pro zábavní účely, proto jej prosím neberte příliš vážně.

Slavnou postavu Homera Simpsona by podle něj ztvárnil herec Adam Sandler. Našla by se tu ale spousta dalších známých tváří v rolích, na jaké bychom je zřejmě ani netipovali. Napadlo vás třeba někdy, že by pobožného souseda Neda Flanderse mohl ztělesnit Will Ferrell? Nebo že by toho nepříliš pohledného, ale jistě oblíbeného barmana Vočka Szyslaka mohl hrát Ben Stiller?

Jestli vás tohle překvapilo, počkejte, až uvidíte celé video, sdílené na YouTube kanálu „Multiverse of AI“. Používá naraci generovanou AI s hlasem Adama Sandlera a představuje další členy rodiny Simpsonů i jejich nejbližší přátele, všechny ztvárněné výraznými filmovými jmény, např. Montgomeryho Burnse coby Stevea Buscemiho. Fanoušci žluté rodinky reagují pochopitelně různě, někteří s nadšením, jiní s rezervou.

Docela jsem se styděl, že jsem si prvních 30 sekund myslel, že je to skutečné.

„To by vyžadovalo rozpočet 325 000 000 jen na zaplacení všech herců.“

Hlavní věc je, že to nepůsobí jako Simpsonovi. Takhle by Homer něco takového nevyprávěl, vůbec.

„Neil Patrick Harris jako Smithers je dokonalý.“

Vždycky jsem si myslel, že Homer v reálném životě bude vypadat jako obézní Bruce Willis.

„To mě přesvědčuje, že umělou inteligenci je třeba za každou cenu zastavit.“

Adam Sandler vypadá spíš jako Al Bunda než jako Homer Simpson.

Možná se dočkáme druhého animovaného filmu

„Člověče, jsem trochu smutný, že to není film, protože bych rozhodně zaplatil za to, abych se na to podíval,“ píše jeden z těch nadšených diváků, ale bohužel bude mít pravděpodobně smůlu. Přestože trailer vzbudil zájem, v současnosti neexistují žádné skutečné plány na přetvoření Simpsonových do hraného filmu. Animovaný seriál nadále zůstává velmi úspěšný – s už 36. sérií, která se brzy chystá na svou premiéru.

Množí se nicméně spekulace, že by mohl vzniknout druhý animovaný film se Simpsonovými. Zdá se to reálné v případě, že úspěch rodinného animáku V hlavě 2 podnítí zájem společnosti Disney o další investice do franšízy. Americký scenárista Al Jean vyjádřil přání vidět druhý film v kinech, ale uznal, že konečné rozhodnutí závisí na mnoha faktorech.

Zdroje článku: