Luke z Gilmorových děvčat má dnes o pár vrásek navíc, ale pořád je to štramák

Luke z Gilmorových děvčat má dnes o pár vrásek navíc, ale pořád je to štramák
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Scott Patterson, představitel známého sympaťáka ze seriálu Gilmorova děvčata, je i v pětašedesáti letech velmi činorodý na sociálních sítích, kde ho fanoušci nadále obdivují, stále v něm vidí Lukea a prosí o další pokračování Gilmorek.

Gilmorky se na chvilku vrátily v roce 2016

Scott Gordon Patterson se nejvíce proslavil rolí nevrlého, ale vlastně laskavého Lukea Danese v úspěšném televizním seriálu Gilmorova děvčata. Diváky uchvátil působivými hereckými schopnostmi a nepopiratelným šarmem. Jeho chemie s kolegyní Lauren Grahamovou, jež ztvárnila Lorelai Gilmorovou, byla klíčovým faktorem úspěchu seriálu.

Než se ale Scott Patterson stal hercem, byl profesionálním hráčem baseballu. Hrál za různé týmy nižších lig, zranění ruky však jeho sportovní kariéru ukončilo. Získané zkušenosti mu nicméně poskytly jedinečný pohled a autenticitu pro ztvárnění atletických rolí na plátně.

Je rovněž talentovaným hudebníkem. Kytarista samouk předvedl své schopnosti během vystoupení na různých místech, včetně setkání herců z Gilmorových děvčat. Objevil se v řadě televizních pořadů a filmů, včetně hororu Saw 4 (2007) a komediálního seriálu Mimoni v Americe (2007–2008). Neucouvl ani před výzvou napsat vlastní knihu. V roce 2008 vydal dílo s názvem The Patterson Principles of Selling, v němž sdílí své osobní postřehy a strategie pro úspěch v prodeji.

Roli Lukea Danese si Scott Patterson zopakoval v roce 2016 v očekávaném pokračování seriálu Gilmorova děvčata na Netflixu.

Čtyřdílná minisérie s názvem Gilmorova děvčata: Rok v životě sleduje osudy Lorelai, Rory a Emily Gilmorových během čtyř období bohatých na změny. Fanouškům poskytla jisté uzavření a umožnila jim spatřit své milované postavy zpátky na obrazovkách po téměř deseti letech od ukončení původního seriálu. Vcelku vysoké hodnocení 73 % na Česko-Slovenské filmové databázi svědčí o tom, že se jednalo o dobře přijaté pokračování.

Všestranný talent je aktivní na sociálních sítích

Scott Patterson má poměrně silné zastoupení na sociálních sítích, kde se můžete podívat, jak váš oblíbený Luke vypadá v současnosti. Herec je aktivním uživatelem platforem sociálních médií, kde komunikuje s fanoušky a sdílí aktualizace o svých projektech i osobním životě. Umožňuje mu to vytvořit pocit komunity mezi svými sledujícími.

Pevné spojení s fanoušky si udržoval během celé kariéry, pravidelně se účastní fanouškovských setkání a akcí. Upřímné uznání pro ně je důkazem jeho vděčnosti a laskavosti. Zapojuje se také do různých charitativních snah a iniciativ zaměřených na zvyšování povědomí o důležitých věcech a finančních prostředků na ně. Jeho filantropické úsilí odráží touhu mít pozitivní dopad na svět. Není divu, že je díky své okouzlující osobnosti a nepopiratelnému talentu i nadále velkým oblíbencem fanoušků.

Záběr ze seriálu Gilmorova děvčata
Záběr ze seriálu Gilmorova děvčata | Zdroj: TV Nova
Zdroje článku: