Radek Kašpárek zhubl, zbavil se konkurence a už v srpnu přijde s další kulinářskou show

Radek Kašpárek zhubl, zbavil se konkurence a už v srpnu přijde s další kulinářskou show
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Soutěž MasterChef už u diváků neměla takový ohlas a pomalu vycházelo najevo, že to zase tak adrenalinová soutěž není. Jeden z porotců se proto rozhodl, že se vydá vlastní cestou a bude prezentovat show, kam své přátele Forejta a Punčocháře nepozve.

Jak už bylo v minulosti ohlášeno, jeho Pekelná kuchyně by se měla střídat pravidelně s MasterChefem. Tentokrát už 28. srpna se předvede Radek Kašpárek. Šestnáct profesionálních kuchařů se dobrovolně vzdá kontaktu s okolním světem a nechá se zavřít za zdi Pekelné kuchyně. Každý z nich přichází z jiného kuchařského prostředí, z jiných poměrů a s jinými dovednostmi. Všechny je ale spojuje jediný cíl. Chtějí se stát pravou rukou michelinského šéfkuchaře Radka Kašpárka v jeho nové restauraci…

Radek Kašpárek
Radek Kašpárek | Zdroj: TV Nova

Radek Kašpárek

Je jedním z nejuznávanějších českých šéfkuchařů současnosti, známý především díky svým restauracím 420Field v Praze, která se může pochlubit michelinskou hvězdou. Pro propagaci své osobnosti a své práce si vybral soutěžní televizní formáty, které mají za cíl vybrat ze skupiny kuchtíků toho nejtalentovanějšího.

Kašpárek je známý svou precizností, smyslem pro detail a neustálým hledáním nových výzev a inspirací. Jeho kuchařský styl kombinuje tradiční techniky s moderními prvky, což vytváří jedinečné a nezapomenutelné chuťové zážitky.

Radek Kašpárek je pro mnoho začínajících kuchařů nejen vynikajícím šéfkuchařem, ale také inspirativní osobností, která svým příkladem ukazuje, jak důležité je neustále se rozvíjet a hledat nové cesty v kulinářském umění. A jak je vidět, podávání dobrého jídla už dnes nestačí a je třeba se prosadit v médiích.

O soutěži

Hell‘s Kitchen Česko je prezentovaná jako napínavá a dynamická kulinářská soutěž, která přinese vzrušení a adrenalin ze srdce kuchyně přímo k televizním divákům. Dva týmy ambiciózních kuchařů se utkají v náročných a stresujících kulinářských výzvách. Každý soutěžící bude mít jedinečnou příležitost ukázat své dovednosti, kreativitu a schopnost pracovat pod tlakem, aby se stal kuchařem v prestižní restauraci. Soutěžící budou rozděleni do dvou týmů a společně musí každý večer obsloužit desítky hladových hostů. Je tedy nezbytné, aby prokázali jak týmového ducha, tak ostré lokty při vzájemném soupeření.

Šéfkuchař Radek Kašpárek, známý svou přísností a odborností, provede soutěžící řadou úkolů, které otestují jejich techniku, rychlost a schopnost pracovat v týmu. Na konci každého večera nominují týmy ty nejslabší, kteří budou čelit hrozbě vyřazení. Sám šéf Kašpárek rozhodne, čí sen se rozplyne a kdo soutěž opustí.

Na konci zůstane pouze jeden vítěz – adept na pozici kreativního šéfkuchaře v jeho restauracích. Navíc si ze show odnese výhru 2,5 milionu korun.

V průběhu soutěže bude Radek Kašpárek poskytovat soutěžícím cennou zpětnou vazbu a neustále nekompromisně hodnotit jejich výkony. Nebude hodnotit pouze chuť a prezentaci jídla, ale také celkový přístup, kreativitu a schopnost překonávat nečekané výzvy. Soutěžící tak získají nejen šanci na vítězství, ale také cenné zkušenosti a rady, které mohou využít ve své profesionální kariéře.

Do Pekelné kuchyně zavítá i řada VIP hostů. Jídla soutěžících tak ochutnají například Ondřej a Daniela BrzobohatíIva Kubelková, Ondřej Sokol, Jitka Čvančarová, Čestmír Strakatý, Stanislav Majer, lovkyně Belladonna Viktorie Mertová s maminkou Zorou Jandovou a mnoho dalších známých tváří.

Hell‘s Kitchen Česko slibuje divákům nejen napínavou podívanou plnou dramatických momentů, ale také inspiraci a vhled do světa profesionální gastronomie. Každá epizoda přinese nové zvraty, napětí a emoce a diváky nakazí vášní pro vaření.

Už na přelomu srpna a září diváci posoudí, zda potřebujeme další kulinářskou soutěž a jak moc je zajímá, kdo bude vařit v restauracích, kam se většina diváků nikdy nepodívá.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • Autorský text