Honeymoon – líbánky k nepřežití: Už první dny je jasné, kde se svatební zvony neozvou

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Už první dny je jasné, kde se svatební zvony neozvou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jana Boháčková si moc sympatií u diváků nezískává. Zdeněk je naopak velký sympaťák, který měl bohužel smůlu na partnerku. On je však bez vážného vztahu asi tři roky, takže Jana mu zkrátka nezabrání v tom, aby si pobyt užil.

Jana Boháčková

Jana Boháčková
Jana Boháčková | Zdroj: FTV Prima

V pětatřiceti letech by už Jana mohla ke vztahům přistupovat dospěleji, ale zdá se, že po špatné zkušenosti, kterou zmínila, si prostě v hlavě vytvořila svého imaginárního prince a její ostrovní manžel se mu ani trochu nepodobá. Na rozdíl od Zdeňka je tak Jana nonstop ze všeho otrávená a nedokáže si pobyt užít ani jako dovolenou. Možná ani neví, jak si tropický ráj vychutnat.

Zmínila se, že vlastně její dny představují práci v pekárně a pobyt doma ve společnosti jejích psů. Nikdo k ní nechodí, dokonce ani rodina ne.

Jako vyznavačka zdravého životního stylu usoudila, že rýže, cizrna nebo těstoviny nejsou pro ni dost dobré, takže žije z kokosu a pije jen to, co jí kokos dopřeje. To už si i Zdeněk o její zdraví začíná dělat starosti.

Podle toho, co Jana napsala, se jí bohužel nepodařilo začít pracovat hlavně sama na sobě. Hned je pro ni vše špatně, ale nehodlá dělat nic, co by z ní udělalo ženu, o kterou by se někdo chtěl ucházet.

Jak se Jana poprala se všetečnými otázkami

Proč ses přihlásila do reality show?

Protože mám problém se seznamovat s kýmkoli, natož s muži, a ještě přes seznamovací aplikace, jak se dneska „sluší“. A nikdo nechce zůstat navždycky sám, přece. Přidaná hodnota téhle show k tomu všemu pro mě je i možnost, udělat něco kompletně jinak a vystoupit ze své bubliny a všech komfortních zón, co znám a kam se ráda zavírám. Došlo mi, že je potřeba zřejmě něco udělat jinak, abych se v životě někam pohnula a přestala se neustále točit v jednom kruhu. Navíc možnost přihlásit se přišla právě v čase téhle mojí malé osobní bilance. Tak jsem do toho šla víceméně s tím, že pravděpodobnost, že bych se někomu mohla zdát kompatibilní s účastí v téhle show, je téměř nula. A přesto jsem tady.

Co od toho očekáváš?

Chtěla bych očekávat, že poznám takového muže, že už se nebudu muset nikdy účastnit trapných randíček s nudnými burany. Ale jak jsem psala výše, pro mě osobně je to taky důkaz, že dokážu ze svého komfortu vystoupit, když cítím, že je třeba udělat nějakou změnu…

Věříš na lásku na první pohled? Rozveď, prosím, odpověď proč ano, nebo proč ne.

Rozhodně věřím na jakousi „přitažlivost“ na první pohled, na jiskru, na chemii mezi dvěma lidmi… Lásku je potřeba budovat, ale bez téhle jiskry se podle mě partnerská láska budovat nedá… Bez ní můžete budovat lásku přátelskou, sourozeneckou, jakoukoli jinou, ale vztah, tak jak si ho představuju, ne.

Jaký je tvůj ideální typ muže?

Vzhledem k tomu, že jsem v průběhu života musela drasticky poupravit představy o ideálním muži, protože bohužel nežijeme v ideálním světě, zkrouhla jsem své ideální představy jen na pár vlastností, kterých se vzdát nehodlám. V první řadě, fajn, kdyby byl alespoň o malý centimetr vyšší než já. Měl by mít podobný humor jako já, protože by to jinak bylo smutný, a rozhodně by to neměl být buran! A pod pojem „neměl by být buran“ bych tak zhruba zahrnula schopnost chovat se k ženě slušně, s respektem a ohleduplností, bez egoliftingu a prezentace přehnaného sebevědomí, trochu kultivovaného vyjadřování a upraveného zevnějšku neuškodí, stejně tak jako gesta typu „překvapení jen tak“ s upřímným úmyslem potěšit. Zkrátka, musí mít charakter, charisma a dobrý humor…

Jak by měly vypadat tvoje vysněné líbánky?

S ideálním partnerem jsou každé líbánky ty vysněné, ale kdybych měla možnost volby, zřejmě by se odehrávaly v hodně velkém teple, s mořem a panoramaty jako z dovolenkového katalogu, a rozhodně bych je mohla trávit v nějaké pěkné obytné dodávce, aby se dala ta panoramata průběžně měnit.

Zdeněk má o deset let více a je vidět, že žil a žije život úplně jinak než Jana. Přesto chtěl dát vztahu šanci, ale už po pár dnech je mu jasné, že Jana nemá v plánu k sobě nějakého člověka blíž pustit. Možná dostala od života pár kopanců, možná je prostě takový introvert, že její ochrannou slupku nikdo nedokáže překonat. A pár týdnů je na tak radikální změnu asi málo.

Zdeněk se rozhodl, že i když si vylosoval nejhorší nevěstu, pobyt si užije. K Janě se chová slušně a jak ji poznává, snaží se vyhnout všemu, čím by ji ještě víc popudil.

V jeho případě se určitě na ostrově nudit nebude, přestože nebude trávit hodiny poznáváním Janiny komplikované duše. Na ostrově je toho tolik, co si chce jako správný trosečník zkusit! Navíc, jako starosta musí umět jednat s lidmi.

Zdeněk Řehoř

Zdeněk Řehoř
Zdeněk Řehoř | Zdroj: FTV Prima

Proč ses přihlásil do reality show?

Dle mého je to zcela výjimečný projekt, kombinace možnosti seznámení a dobrodružného žití na pustém ostrově v Tichomoří. Z těchto důvodů je to pro mě velice lákavé.

Co od toho očekáváš?

Určitě to bude neskutečný zážitek a vzhledem k tomu, že na tohle musí mít člověk tu správnou náturu, tak věřím, že i s partnerkou, s kterou tam budu, nás už spojuje láska k takovému dobrodružství a že si to tam maximálně užijeme. A díky tomu všemu může vzniknout i velké, silné pouto mezi námi a třeba i láska na celý život.

Věříš na lásku na první pohled? Rozveď, prosím, odpověď proč ano, nebo proč ne.

Na lásku na první pohled věřím, dva lidé, když k sobě patří, když si mají co říct, tak se na sebe podívají, prohodí pár slov a cítí, co potřebují, tzv. zablýskne se, jak bylo řečeno v jednom úžasném filmu.

Jaký je tvůj ideální typ ženy?

Ideální žena pro mě je tak nějak kombinace dobrodružnosti, sportovnosti a lehké bláznivosti, měla by mít už něco zažito, aby si v životě vážila těch důležitých a podstatných věcí.

Jak by měly vypadat tvoje vysněné líbánky?

Úžasná dobrodružná cesta, jen my dva, poznávání nových krajin, krásné vstávání při východu slunce, milování při západu slunce a procházky při svitu měsíce.

Zdeňkovi je už nejspíš jasné, že s Janou to moc romantické nebude. O milování si může nechat zdát a jen stěží si lze jeho ostrovní manželku představit při romantické večerní procházce.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text