Prostřeno Food Truck Speciál nabídne celou řadu pouličních dobrot servírovaných rovnou na ulici
Reakce k článku
Podělte se o svou reakciJak se jim povede celý týden? Soutěžící budou bojovat možná nejen s taktikou a trémou, ale také s úkolem týdne, kterým je v tomto týdnu zpracování kuřecího masa na grilu tak, aby nikdo nepoznal, že tam nemá co dělat. Budou se u stolu objevovat pletichy, nebo tentokrát půjde čistě jen o vaření?
Pondělí se předvede Eva a Cirkus Burger
V pondělí bude vařit Eva z Cirkus Burger, která si vyslouží pochvalu. Ostatní soutěžící se vyznají, takže vědí, co chválí. Během vaření bude mít Eva k ruce kibice. Jak jim to v kuchyni půjde?
Media konzultantka Eva (27) Cirkus burger spoluvlastní a splnila si tak trochu svůj sen. Ráda vaří a cestuje. A to si mohla spojit právě „pojízdným občerstvením“. Pro Cirkus burger vymýšlí recepty. Od soutěže si slibuje, že potká nové lidi a užije si zábavu u dobrého jídla. Kdyby vyhrála, vzala by tým Cirkusu na malou dovolenou.
V úterý vaří David z Grizzly grilu
Někdy snaha nestačí. Davida zradilo počasí, protože vytrvale pršelo. Kromě vaření tak musel řešit, kde své hosty pohostí. Problém byl i s připojením k elektřině.
Kuchař David (34) v gastronomii pracuje už dlouhá léta. Prostřednictvím pořadu Prostřeno si chtěl obhlédnout konkurenci a jejich jídlo. A třeba se i něco přiučí.
Středa u Tomáše z food trucku U Lukáše
Bude se chválit a jíst se bude i hůlkami. Vařit se bude v kimonu. Tomáš je totiž mistr nudlí. A předvede svůj um v plné parádě.
IT konzultant Tomáš (36) chce lidi seznámit s japonsko-korejským street foodem. Menu si vybral, jelikož se snaží lidem tento street food přinést. A protože japonská kuchyně nemá tak výrazné chutě, přidal korejskou a sichuan kuchyni. Navíc chce lidem ukázat, že kupovat nudle za 60 korun je nesmysl, když si doma uděláte vlastní, lepší a mnohem levnější. Výzvu přijal, protože by rád ukázal, že kvalitní asijská kuchyně se dá dělat za rozumnou cenu i v našich podmínkách.
Ve čtvrtek vaří Honza z food trucku Bolleta
Honza ukáže, že plastové příbory nejsou u pouličního jídla nutností. Svým hostům představí příbory ze dřeva. Honza bude mít trochu trému a na něco zapomene.
Podnikatel Jan (45) vystudoval hotelnictví. Pracoval v Irsku a Velké Británii jako barový supervizor. U nás podniká v oboru a vlastní mimo jiné restauraci a cateringovou firmu. Nabídku přijal, protože se mu to zdálo jako dobrá příležitost. Příběh street foodu je pro něj propojením retra s dneškem, proměnou klasického retro street foodu, v podobě tradičního langoše od stánku, do podoby moderního street foodu, jenž představuje průřez světovou kuchyní.
V pátek představí Radek Mexicalli taco truck
Své hosty přivítá ve velkém stylu. Entrée bude opravdu rytmické a nezapomenutelné.
Private chef Radek (56) vystudoval oborové SOU. Menu poskládal z mexických jídel, protože provozuje mexický food truck. Jeho největším koníčkem je cestování. Zajímá ho vše kolem gastronomie, má rád živou hudbu, kávu a dobré drinky. Nedělá rozdíl v tom, co vaří, ani v tom, pro koho to vaří. Vaří vždy rád.
Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno!
Reakce k článku
Podělte se o svou reakci- Press kit FTV Prima,
- Autorský text