Příští týden v Ulici: Návrat Ivany Drápalové a Lumírův děsivý Halloween

Příští týden v Ulici: Návrat Ivany Drápalové a Lumírův děsivý Halloween
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Epizody příštího týdne nabídnou chvíle, kdy se budeme příjemně bát, žasnout nad návraty některých postav a také nad tím, co zase vymysleli naši oblíbení hrdinové. Tereza odhalí Davidovo tajemství, Luděk si vyslechne drsný ortel čestné rady a Magdu zláká pozvání na koncert.

Lina se pořád plete mezi Davida a Terezu

I když se David snaží přesvědčit Terezu, že ji miluje a Lina pro něj nic neznamená, rakouská konzultantka mu nedá pokoj. Ve sváteční den ho bude bombardovat telefonáty, jako by se nechumelilo, takže je jasné, že žárlivé paní Kučerové musí brzy dojít trpělivost.

Tajemství jsou od toho, aby se prozrazovala v nejméně vhodnou chvíli, a tak čeká Terezu další rána pod pás, když zjistí, že to mezi Linou a Davidem přece jenom nebylo tak nevinné, jak tvrdil. Jaká je pravda o jejich vztahu a jak se s ní Tereza vyrovná?

Luděk se dozví ortel čestné rady

Od chvíle, kdy se kvůli článku provalilo Vandino tunelování grantového účtu na Komoře zubních lékařů, se Luděk snaží zachránit svoji potápějící se loď a titul prezidenta. O tom, že neměl tušení, co bláznivá manželka vyváděla, se pokoušel přesvědčit i kamaráda a kolegu Igora Šplíchala, viceprezidenta komory. Přesvědčit čestnou radu, která má zakrátko vynést ortel nad osudem Luďka Voláka, bude však mnohem těžší. Jak se s verdiktem vypořádá nejen on, ale také Hanušková a Strouhová?

V hospodě přitáhne pozornost elegantní dáma

Malé návraty postav z minulosti, které si seriál ve dvacáté sezóně přichystal jako překvapení pro věrné fanoušky, dostaly přezdívku „uliční bonboniéra“. Kreativní producent Mario Kubaš totiž každý z nich přirovnal k lahodnému bonbonku, který má diváky pohladit po duši.

Bonboniéra se příští týden otevře hned několikrát a vysype na nás řadu postav z dávno zapomenutých časů. Nejdříve se tak stane v podobě Ivany Drápalové (Vilma Cibulková), maminky Lenky a partnerky Henryho, jež se objeví v hospodě, protože má něco na srdci. Okamžitě se dá do řeči s Kateřinou Dubovskou. Kvůli čemu přichází?

Proti Lumírovi se spiknou živí i mrtví

Je tady Halloween a s ním speciální epizoda točící se kolem oblíbeného Lumíra Nykla (Václav Svoboda). Ten zažije pořádně nepříjemný večer plný přízraků z minulosti. Právě tady přichází ke slovu další výběr z nadité bonboniéry.

Diváci se mohou těšit na podívanou zahrnující dospělácké hrátky a vraždu i na přehlídku těch, kteří Lumírovi podstatným způsobem zasáhli do života. Na scéně se objeví populární mafián Vasil (Robert Jašków), bývalá Lumírova partnerka Miládka (Marika Procházková), někdejší parťák Ruda (Bohumil Klepl), dokonce zesnulý Hrihorij (Alexandr Minajev).

Jít na Dvořáka s Dvořákem

Magda stojí před obrovským dilematem. Petr Dvořák jí pošle lístek na symfonický koncert a to zahrnuje hned dvě velká lákadla. Její milovanou hudbu a společnost sympatického muže, jenž se jí líbí čím dál víc. Bohužel ale učí jeho syny. Nehodí se, aby si něco začínala s rodičem studentů, což prohlásila také Irena. Magda by ovšem nebyla ani první, ani poslední. Vzpomeňme na Terezu, jež chodila s otcem své studentky. Navíc, tahle láska by Magdě mohla konečně vyjít. Jak se rozhodne?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova