Příští týden v Ulici ve znamení vyřizování účtů, rvaček a útěků před rodinou

Příští týden v Ulici ve znamení vyřizování účtů, rvaček a útěků před rodinou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hravější a vtipnější Ulice pořád ne a ne dorazit na obrazovky. Naopak se zdá, že 20. sezóna bude stejně depresivní jako ta předchozí. Luděk je na zhroucení, Soňa válčí s podřízenými, Luboš se cítí pod tlakem a raději zdrhá, zatímco Martina ztrácí trpělivost s Jirkovou obdivovatelkou Ájou.

Luděk se sype a Blanka čelí udavačům

Na tenhle okamžik diváci Ulice dlouho čekali – jak Luděk zareaguje na Vandinu obrovskou zradu, na její obnovenou závislost na hazardu, monstrózní dluhy a hlavně na skandální zpronevěru, jíž se dopustila v práci, kterou jí on zařídil? Tyto a další otázky jsme si kladli už od předchozí sezóny. Mnozí spekulovali, zda manžel Vandu vyhodí nebo rovnou zabije, zda v té době bude těhotná, zda jí navzdory všemu dokáže znovu odpustit.

Poslední dny jsou pro pana Voláka vskutku peklem, které se horko těžko snaží psychicky ustát, ale začne to být nad jeho síly. Odřízne se od rodiny, zralý na sesypání. S udavači na komoře si tak bude muset vyřídit účty někdo jiný, a sice Blanka, která si na dotyčné pěkně došlápne. Není však jisté, s jakým výsledkem.

Ničivou válku Soňa teprve rozpoutá

Když Soňa ve funkci ředitelky začínala, ještě se zdálo, že by to nakonec nemuselo být tak zlé. Za svého zástupce si vzala Eddieho, Magdy a Oty se ochotně vyptávala, jak jsou na tom a jestli je příliš nezatěžuje. Skoro to vypadalo, že má opravdu starost o dobro svých kolegů… Ale kdepak, taková Soňa by snad ani žádného diváka nebavila.

Nyní se konečně pustí do otevřeného boje se všemi protivníky na gymnáziu, na které má už dlouho spadeno, a zajde tak daleko, že Otíkovi dojde trpělivost a zakřičí na ni: „Ty megero! O co ti jde?!“ Tím ale jen přilije olej do ohně a dočká se války, jež vyrazí dech úplně všem. Co přesně pomstychtivá ředitelka vymyslí?

Luboš uteče před ustaranými příbuznými

Kreativní producent Mario Kubaš před časem sliboval odlehčenou, vtipnější a svěžejší Ulici. Diváci ale právem podotýkají, že takového obratu k lepšímu si ve dvacáté sezóně zatím nevšimli. Seriál spíš nadále ukazuje samá negativa. Vedle zmíněného boje se Soňou to můžeme nejlépe vnímat na situaci v rodině Marečkových, kde si všichni dělají čím dál větší starosti o Lubošovo zdraví.

Ten nabude dojmu, že je všem na obtíž a že ho mají za blázna. Chováním rodiny bude natolik otrávený, že si stejně jako před lety sbalí jenom to nejnutnější, zanechá po sobě dopis na rozloučenou a zmizí neznámo kam.

Ája překročí hranici a žárlivá Martina si ji podá

Slibované usmiřování Áji a Mária evidentně ještě nějaký čas potrvá, pokud k němu vůbec kdy dojde. Ája už v něm totiž nevidí nic jiného než úplnou nulu a také mu to dává dost jasně najevo při každé příležitosti, zatímco úspěšného starostu Hložánka vychvaluje až do nebe a čím dál víc si ho předchází. Martina to poměrně dlouho neochotně snášela, ale teď jí povolí nervy a na kamarádku se divoce vrhne. Drsná holčičí bitka se neobejde bez následků, kdo to ale odskáče nejvíce?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova