Příští týden v Ulici: Vandin dopis na rozloučenou, Viktorovo flirtování se Žofkou a Dvořákovo sbližování s Magdou

Příští týden v Ulici: Vandin dopis na rozloučenou, Viktorovo flirtování se Žofkou a Dvořákovo sbližování s Magdou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příští týden v Ulici slibuje napětí a rozbouřené emoce. Začne to tím, že se Vanda odhodlá k pokusu o sebevraždu. Tereza pak nečekaně potká muže, který pro ni kdysi hodně znamenal. Viktor najde zalíbení v Žofce a probudí hněv nejen v Michalovi. Petr Dvořák pozve Magdu do kavárny.

Rodinu Volákových čeká pořádné peklo

Už jsou to dva týdny, co Vanda na vrcholu zoufalství prohlásila, že její život skončil. Minimálně od té doby mnozí diváci spekulují nad tím, zda se nepokusí o sebevraždu. No, už je to tady! A to jí Tony vyhledal kontakty na několik poraden a prosil ji, aby neudělala žádnou ještě větší hloupost… Bohužel, jak se zdá, nepoučitelná gamblerka Vanda už nevidí jiné východisko ze své tragické situace, a tak příští týden napíše dopis na rozloučenou a sama sebe přesvědčí, že pro ni není záchrany. Kdo se o jejím činu dozví první?

Tereza se znovu shledá s někdejší láskou

S Terezou pořádně zamává přijetí zprávy, která rozhodně nebyla určená jí. Ve snaze se trochu uklidnit a utéct před zvědavými otázkami ustarané matky zamíří mladá paní Kučerová do baru Coolna, kde náhodou narazí na svou lásku ze střední a vysoké školy, Vojtu Kalicha v podání Petra Buchty. Ten se tak po mnoha letech zase ukáže v Ulici, na jak dlouho to ale bude a co vlastně s Terezou nečekané shledání udělá?

Objektem Viktorova zájmu se stane Žofka

Viktor je jako klíště, ne a ne se ho zbavit. Tenhle dotěrný simulant má neuvěřitelný talent naivní a starostlivou Ivušku pokaždé obměkčit a dostat tam, kam potřebuje, proto je v poslední době v Ulici pečený vařený. Nyní zamíří do bistra, kde ho okouzlí atraktivní Žofka Dušková. Bez váhání s ní začne flirtovat, čímž odstartuje konflikt nejen se žárlivým Michalem, ale také s naštvaným Vítkem. Na povrch při této příležitosti vyplují znepokojivá tajemství.

Mário si užije jedno malé vítězství

Poté, co Mário zklamal Áju i Nyklovy, se už nějaký čas snaží sekat latinu, poctivě pracovat a vydělávat na dluhy, být dobrým tátou a zkrátka dokázat své milované, že je spolehlivý a polepšený. Teď se na něj konečně zase jednou usměje štěstí, když za ním do bistra přijdou dvě fanynky kapely Komando Soko, které v něm spatřují skutečnou celebritu. Máriovi se navíc za přispění Jirky Hložánka podaří něco, v co už snad ani nedoufal. Kdo a jak ocení, že se raper znovu dostává do sedla?

Petr Dvořák by rád poznal Magdu blíž

Ani ředitelská důtka neodradila Matěje Dvořáka od dalších vylomenin, proto zákonitě musí docházet i k dalším průšvihům, které je třeba řešit. Po nějaké době se tak ve škole znovu ukáže jeho táta Petr. Na chlapcových malérech je dobrá alespoň jedna věc, a sice to, že se sympatický řidič kamionu může opět setkat s krásnou profesorkou Magdou. Hodlá v tom ale pokračovat i mimo školu a domluví si s ní schůzku v kavárně, kam ona dorazí v domnění, že chce samozřejmě probírat dění okolo syna. Jemu jde ve skutečnosti o něco docela jiného…

Zdroj článku:
  • Presskit Nova