Příští týden v Ulici: Novinka Davida a Terezy, Vojtův neobvyklý dárek a Sonin pokus zmanipulovat Prokopa

Příští týden v Ulici: Novinka Davida a Terezy, Vojtův neobvyklý dárek a Sonin pokus zmanipulovat Prokopa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
David příští týden přijede s novinkou. Vendula nepotěší Martinu řečmi o blízké spolupráci Áji a Jirky Hložánka. Náš druhý Jirka, Herman, se bude muset pustit do ne zrovna příjemného rozhovoru s otcem. Úsměvná by mohla být Vojtova snaha obdarovat spolužačku, na rozdíl od Soniných dalších intrik.

David a Tereza mají radostnou novinku

Během plánování rodinné večeře ještě Bára netuší, že se jí k tomu teprve naskytne opravdu výjimečná záminka. Z Lince totiž spěšně přicestuje rozzářený David, aby společně s manželkou Terezou oznámil Báře a Tomášovi jednu velkou a šťastnou novinu, která si žádá minimálně přípitek šampaňským. O co přesně půjde, jak na to zareagují Terezini rodiče a jak celou věc vnímá samotná Tereza?

Ája tráví hodně času s Jirkou. To se Martině nebude líbit

S Ájou je to trochu jako na horské dráze, nejdřív je naštvaná a Mária nenávidí, pak najednou žárlí na Martinu a tváří se, že by mu možná i chtěla odpustit. Jenomže jak jde čas, mění se zjevně i její pocity zas a znova a Vendula na základě rozprav a pozorování nabude dojmu, že už vlastně Mária nechce. Tráví teď čím dál více času se starostou, pro něhož pracuje jako asistentka. Když ale tahle zdánlivě neškodná zmínka padne před Martinou, bude hned oheň na střeše. Co horkokrevná slečna Dubovská udělá?

Vojtův dárek překvapí nejen spolužačku

Vojta se zakouká do nové spolužačky Leontýnky. Rád by jí to dal nějak najevo a zároveň ji potěšil hezkým dárkem, proto jí jeden vlastnoručně vyrobí přesně podle návodu na internetu. Ačkoli tomu, že se držel daného postupu, se kamarádovi Miloškovi nebude chtít věřit, protože se něco maličko zvrtne. Nebude to bohužel tak jednoduché a dokonalé, jak si to Vojta vysnil. První reakce dívenky na netradiční dar bude rozhodně zajímavá. Co všechno odstartuje?

Muži Hermanovi by si měli konečně něco vyříkat

Jirka Herman v poslední době řešil nejen otázku náhradního mateřství, ale také vlastní původ a záhadu, kdo je jeho biologickým otcem. Nyní v ruce drží pomyslný odjištěný granát, který by mohl nadělat velkou paseku, a bohužel netuší, jak s ním naložit. Překvapivě to ale za něj vyřeší soudce, jehož objevný proslov začne slovy: „Myslel jsem si, že se obejdeme bez trapné doslovnosti, ale když to nejde jinak…“

Otevře tak ožehavé téma, které mezi nimi visí, a udělá další krok k vyjasnění veškerých pochybností. Co všechno Jirkovi sdělí a jak to major přijme?

Soňa zkusí na Prokopa další manipulace

Co se vztahů se ženami týče, Prokop nikdy nebyl ten typ, který by se obtěžoval překonávat velké překážky, raději bere nohy na ramena a zdrhá od problémů co nejdál. Něco podobného Irena naznačí Soně, která si až dosud myslela, že jako milence má kolegu Junka jistého. Příští týden ale zjistí, že tomu tak skutečně není, a pokusí se ho znovu přitáhnout za pomoci různých taktik a manipulací. Když jí o něco jde, nebojí se přitvrdit.

Zdroj článku:
  • Presskit Nova