Příští týden v Ulici: Vandin hořký konec, Prokopovo prozření i Milenina posedlost mateřstvím

Příští týden v Ulici: Vandin hořký konec, Prokopovo prozření i Milenina posedlost mateřstvím
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příští týden Vanda ještě víc zabředne do svých problémů, Soňa bude řádit na gymnáziu k velkému překvapení Prokopa a Milena se upne na roli náhradní matky až nezdravě. Do úzkých se kvůli své akční povaze dostane i Jirka Hložánek a Bára zřejmě stráví večer s nějakým mužem.

Vanda se hroutí. Její život skončil

Že se Vanda řítí do průšvihu, z něhož není cesty zpět, je divákům jasné už dlouho, i když možná někteří doufali, že ještě dostane rozum, v poslední chvíli se vzpamatuje a začne svou situaci řešit alespoň trošku rozumně. Přiznat se Luďkovi, svěřit se někomu jinému než jen Tonymu a hlavně jednou provždy přestat s hazardem. Jenomže na to je pozdě. Život se teď pro paní Volákovou stane noční můrou, z níž jí nepomohou ani hvězdy. Zda na ni vše praskne, to se stává jen otázkou hodin. Co všechno jí hrozí?

Prokop nestačí koukat, jak se Soňa vybarvuje

Soňa bude pokračovat ve svém divokém honu na čarodějnice a konečně odhalí pravou tvář i těm, kteří k ní dosud chovali sympatie, včetně Prokopa. Profesor Junek teprve nyní zjistí, jaká jeho přítelkyně doopravdy je, a uvidí, že se na gymnáziu chová jako neřízená střela. Také Petr Dvořák bude mít co dělat, aby při setkání s ní udržel nervy na uzdě. Škodolibá zástupkyně mu totiž s úsměvem vpálí do tváře hrozby namířené proti němu i jeho synům, dvojčatům Markovi a Matějovi. K čemu se vykutálená Soňa rozhodne?

Milena si náhradní mateřství nenechá vzít

Že se Milena nadchla pro nápad odnosit dceři a zeti miminko, je slabé slovo. Nedá si ho vymluvit, jelikož je přesvědčená, že neexistuje lepší řešení. Proto do svých plánů zatáhne Jirkova otce, soudce Hermana. Nepochybuje o tom, že se přidá na její stranu a podpoří ji. Společně nakonec Jirku a Gábinu určitě přesvědčí. Jak ale Herman starší ve výsledku zareaguje a čím mu Pumrová nasadí pořádného brouka do hlavy?

Jirkovi Hložánkovi se vymstí jeho rebelství

Ambiciózní starosta Jirka Hložánek se nebojí netradičních řešení ožehavých problémů a necouvne před žádnou výzvou, tentokrát se ale hodlá pustit do akce, která je už hodně za hranou. Co přesně bude řešit a proč mu Lumír doporučí, aby to raději nechal na policii? Tak či onak bojovně naladěný Jirka neuposlechne moudrých rad a rozhodne se vzít věci do vlastních rukou. Už jako student dokázal, že v něm dřímá rebel. Příštího týdne na to ale ošklivě doplatí.

Pikantní tajnosti Báry a Terezy

Ve dvě v noci se Tereza náhodou probudí a všimne si, že máma není doma. Kdepak a s kým asi strávila celý večer a část noci? Dcera je odhodlaná z Báry tohle pikantní tajemství vymámit za každou cenu. Dozví se, že za jejím pozdním příchodem skutečně vězí jeden muž. O koho se ale jedná? Vyzradí Bára nějaké podrobnosti? A co Terezino vlastní tajemství týkající se manžela Davida?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova