Příští týden v Ulici: Soňa si začne vyřizovat účty a chystají se návraty dalších oblíbenců

Příští týden v Ulici: Soňa si začne vyřizovat účty a chystají se návraty dalších oblíbenců
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Soně se naskytne šance vyřídit si to nejen s Magdou a Otíkem. U Klímových se bude dál řešit přespávání Žofky u Michala. Bára vede válku se šikanujícím šéfem a po delší době se ukáže Otova Hedvika. Vrátit se mají i další oblíbené postavy. Kéž by se také gamblerce Vandě vrátil rozum.

Jedinečná šance pro mstitelku Soňu

Konečně přijde chvíle, na kterou Soňa už dlouho čekala – ideální příležitost vyřídit si účty se všemi, kteří jí pijí krev. Ten seznam je delší, než by kdo čekal, a v jeho čele se samozřejmě vyjímají Otík s Magdou. Postačí jedno zcela náhodné odhalení, aby Soňa mohla ve škole rozjet hon na čarodějnice, jaký tu ještě nebyl. Co všechno rozpoutá, zatímco Irena se bude horko těžko snažit zachovat chladnou hlavu?

Vítek si udělá legraci z Michala

Žofka a Michal využívají každou příležitost k tomu, aby mohli být spolu, ideálně i v noci. Domnívali se, že pokud zavčas informují Klímovy, že se Žofie chystá u Michala přespat, bude to více než dostačující, jenže to se přepočítali. Iva a Vítek se nespokojí pouze s drzým oznámením a postavením před hotovou věc.

Mají sice pro dívku pochopení vzhledem k tomu, že máma Bohunka doma tráví čas s novým přítelem, ale oba tuší, že je to samozřejmě hlavně dobrá záminka k tomu, aby si Miška mohl dívku pozvat do pokojíčku. Vítek si nenechá ujít příležitost a přes budoucí tchyni si ze syna vtipně vystřelí. Co mu provede a jak to mladík vezme?

Bára se pustí do otevřené války se šéfem

Pracovní vztah mezi Bárou a jejím arogantním šéfem se příští týden rozhodně nezlepší. Začne to vlastně slibně, Báře přistane na stole zajímavý projekt, se kterým jistý klient osloví přímo ji, což jí pochopitelně zvedne náladu i sebevědomí. Jenomže šéf ji nenechá v klidu pracovat, naopak si ji znovu podá s nebetyčnou drzostí, přestože sám v životě ještě ničeho nedosáhl a nesahá jí ani po kotníky. Dokonce to na Báru zkusí přes výhrůžky. Jak ta za reaguje, když se ve vzduchu začne vznášet hrozba soudu?

Otova Hedvika se vrací na scénu

V Ulici se po letech znovu objeví postava něžné a milé Hedviky, manželky Otíka Puklického. Ačkoli nyní se z té dobré víly, kterou si pamatujeme, stane úplná fúrie, když náhle vtrhne do oblíbeného baru Coolna. Její muž si tam totiž bude dopřávat pivo s přáteli a zapomene hlídat čas. „Tohle jsou ty vaše porady?!“ vyčiní Hedvika nejen jemu. Kdo všechno to od ní pořádně schytá? Její představitelka Lenka Zahradnická nebude jediná, kdo se příští týden vrátí do seriálu. Na jaké další oblíbence se můžeme těšit?

Vanda si odmítá připustit, že je v koncích

Na tvrzení, že se nad Vandou začínají stahovat mračna, je už hodně pozdě. V obrovském průšvihu se topí zatraceně dlouho a ví o tom jediný člověk, který ovšem až dosud netušil, jak velký ten problém skutečně je. Vanda se pořád upíná k zoufalé naději, že jí hvězdy zase začnou přát štěstí. Pak bude moct vyhrát klidně i milion nebo dva. Z rostoucích dluhů a přibývajících lží by jí mohl pomoct snad jedině zázrak. Kolik už toho prohrála a co všechno svým jednáním riskuje?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova