Příští týden v Ulici: Matějův průšvih, válka Hanuškové proti Blance i podezřelé výsledky Jirkových testů

Příští týden v Ulici: Matějův průšvih, válka Hanuškové proti Blance i podezřelé výsledky Jirkových testů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příští týden bude Ulice na konflikty vskutku štědrá. Matěj se dostane do jednoho s prakticky celou školou a zavaří tím sobě i tátovi. Hanušková půjde po krku Blance a Bára ztratí trpělivost s nesnesitelným šéfem. Ani Jirka s Gábinou to nebudou mít snadné. Vrásky jim přidělají genetické testy.

Pan Dvořák musí do ředitelny kvůli Matějovi

S Matějem se poslední dobou něco děje, tváří se kysele, odmítá spolupracovat při hodinách, je drzý a protivný. Že by na něj lezla opožděná puberta? Otík a Magda jsou ochotní mu pod touhle záminkou leccos tolerovat, ale zástupkyně Soňa určitě tak vstřícná nebude.

Příští týden vyvede Matěj pořádný průšvih, který sice sklidí úspěch mezi spolužáky a na sociálních sítích, ale už ne v očích kantorů. Jeho kousek začne řešit celé gymnázium a pochopitelně se vše donese i k tátovi, kamioňákovi Petru Dvořákovi v podání oblíbeného Jana Dolanského. Ten bude muset kvůli synovi do ředitelny na kobereček. Co všechno Matějovi hrozí a jak se k tomu postaví svérázný otec?

Hanušková rázně zakročí proti Blance

Tajemnice Vlasta Hanušková sice ráda peče koláče, chystá pro kolegy snídaně a zdánlivě vstřícně se usmívá, ale nenechte se mýlit. Tahle dáma dokáže být velmi přísná a striktní, když se jedná o dobrou pověst Komory zubních lékařů, na které vládne pevnou rukou a ostrým jazykem. Pokud jí něco není po chuti, nezdráhá se to dát jasně najevo.

Tentokrát si smlsne na nové kolegyni Blance, která zřejmě ještě nepochopila, že si nemůže dělat, co chce, obcházet Vlastou zavedená pravidla a formality a jednat na vlastní pěst. Něco takového šedá eminence úřadu zkrátka tolerovat nebude a vyrazí proti ní do boje. K čemu to povede?

Vystresovaná Bára se vzepře šikanujícímu šéfovi

Bára je v práci už poměrně dlouho nešťastná. Kvůli ní si ostatně zkazila i výlet s dcerou Terezou, a přitom měly dámskou jízdu po dlouhé době a obě si potřebovaly odpočinout od starostí. Těch ale, jak se zdá, spíše přibývá.

Bára trpěla nepříjemnými zakázkami a ještě nepříjemnějšími klienty, nyní jí ale dýchá za krk navíc ještě nepříjemný šéf. Nováček, jenž v životě zatím nic nedokázal, má tu drzost vyskakovat si na zkušenou dámu, bez níž by se přitom v práci sotva obešel. Místo aby si jí vážil, dává jí na všechno šibeniční termíny a vyžaduje stále lepší výkony, jen aby sám stoupl v ceně u nadřízených.

Žádný pohár ale není bezedný a jednou musí přetéct. Podobně dopadne také Bářina trpělivost a její nervy. Najednou šéfovi řekne rázné „ne“. S jakými důsledky?

Výsledky testů nasadí Jirkovi brouka do hlavy

V Jirkovi Hermanovi se probudí zkušený kriminalista, když si uvědomí, že na výsledcích jeho genetických testů něco nehraje. Kdyby se jednalo o jím vyšetřovaný případ, právě teď by zpozorněl a položil si otázku, kde se stala chyba.

Mohlo u něj dojít k záměně testů, anebo je ve hře něco dalšího? Gábina má jasno. „Je to soukromá klinika, jde jim o pověst, proto mlží,“ svěří svůj názor manželovi. Budou snad teď Hermanovi řešit nějaká pochybení a právnické tahanice s lékaři, místo aby se soustředili na náhradní mateřství?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova