Příští týden v Ulici: Objeví se David, Viktor si došlápne na Ivu a muži Hermanovi se sejdou nad choulostivým problémem

Příští týden v Ulici: Objeví se David, Viktor si došlápne na Ivu a muži Hermanovi se sejdou nad choulostivým problémem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani příští týden v Ulici příliš veselo nebude, a tak naděje na vtipnější a hravější epizody pomalu mizí v zapomnění. Těžko říct, jestli chtěl kreativní producent oslnit diváky právě manželskou krizí Davida a Terezy, Máriovým útěkem před nevěstou nebo Viktorovou nebetyčnou drzostí.

David přijede za Terezou do Prahy

V páteční epizodě vtrhla Tereza ke Gábině, aby jí s hysterickým křikem oznámila, že David má určitě milenku. Je nad slunce jasné, že si už dávno něco začal se svou atraktivní konzultantkou, na to má Tereza nespočet… no, ne důkazů, ale rozhodně přesvědčivých indicií a dohadů! Náhodou si na Davidově telefonu přečetla zprávu od oné ženy, že prý mu děkuje za skvěle strávený čas. Co jiného by to mohlo znamenat?

Zatímco David bude s kolegy na nějaké služební cestě, Tereza se sbalí a na celý víkend uteče k Magdě, aniž by mu o tom cokoli řekla. Na jeho zprávy a telefonáty prakticky nereaguje, a tak není divu, že se zmatený David příští týden objeví přede dveřmi Magdina bytu, aby si s manželkou promluvil. Když zjistí, co Terezu trápí, pobaví ho to. Chlapec si ještě neuvědomuje, že bude muset o její důvěru pořádně zabojovat.

Máriovy eskapády zdaleka nekončí

Mário minulý týden pohnojil, co mohl. Jirkovi Hložánkovi pod nátlakem konečně přiznal, že je bez peněz a zadlužený až po uši. Jirka zapojil do akce Lumíra i Kateřinu a společně se snažili nezodpovědného rapera na poslední chvíli vytáhnout z průšvihu a zajistit nicnetušící Áje menší, ale krásnou svatbu.

Mário bohužel v páteční epizodě předvedl, jak je laxní a nevděčný. Zatímco ostatní se stresovali a doufali, že Ája se konečně dozví pravdu, aby byla ve svatební den připravená na vše, on před ní dál zatloukal a usmíval se, jako by vše bylo v naprostém pořádku.

Jirka se před Ájou podřekl a nakonec jí musel vyklopit celou pravdu, jelikož Mário to nedokázal a ke všemu vzal nohy na ramena. Co teď? Jak bude tahle katastrofa pokračovat příští týden? Je evidentní, že poté, co ženich nevěstu příšerně zklamal a zbaběle utekl, žádná veselka nehrozí. Jen aby Mário nevyvedl nějakou další hloupost, obává se Lumír. Podobně to vidí i diváci.

Já tohle nečekala. Na to, že je dospělý, se chová jako malý kluk. Jak tohle dopadne, jsem zvědavá. Áji je mi líto.

Drzý Viktor zahrne Ivu výčitkami

Odškodné, které si stejně ani nezasloužil, už Viktor dostal, přesto nedá Ivě pokoj a bude se snažit vyloudit z ní další peníze. Místo prosebného výrazu, jenž se zřejmě už míjí účinkem, teď nasadí mnohem těžší kalibr. Obviní paní Klímovou, že mu zničila život, a ještě se pokusí přiživit její výčitky svědomí. Nechá se Iva zahnat do kouta, podlehne nátlaku, anebo se konečně svěří Vítkovi a vyhledá u něj pomoc?

Jirka chce s otcem probrat něco neodkladného

Jirka a Gábina se rozhodli dát šanci náhradnímu mateřství, pročež musel Jirka podstoupit několik vyšetření a genetické testy. Ty, zdá se, nedopadnou úplně podle představ a budou důvodem k tomu, aby se ustaraný major po dlouhé době zase sešel s tátou. Jakou ožehavou záležitost s ním potřebuje probrat?

Zdroje článku:
  • Presskit Nova,
  • čtenáři