Příští týden v Ulici: Do bot začne téct zmatkaři Máriovi, průšviháři Vojtovi i zadlužené Vandě

Příští týden v Ulici: Do bot začne téct zmatkaři Máriovi, průšviháři Vojtovi i zadlužené Vandě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příští týden bude pro některé uliční hrdiny napínavý. Do Mária se pár dní před svatbou pustí panika vzhledem k jeho vážné finanční situaci. S tou se už dlouho potýká také nepoučitelná Vanda, která pod tlakem dluhů dokonce zkolabuje. Kvůli Soně si mnoho klidu neužije ani Magda.

Tajnosti Michala a Žofky

První školní den je tady a Iva s Vítkem si hned začnou dělat starosti o to, aby se jejich drzý synáček předvedl co nejlépe, protože první dojem se s člověkem na střední škole táhne až do konce. Michal je ale samozřejmě v klidu, protože v hlavě má úplně jiné věci. Prvního dne gymnáziem stejně jen tak profrčí s milovanou Žofkou, s níž si potom dopřeje mnohem zajímavěji strávený čas. Rande se jim nečekaně protáhne, navíc se z nich stanou spiklenci toužící spolu strávit další noc. Když si může radosti lásky užívat Bohunka, proč ne Žofka s Michalem, pravda? Podaří se jim ale ututlat svůj plán před rodiči, kteří se beztak souhrou náhod vždycky všechno dozvědí?

Soňa „potěší“ Magdu hospitací

Touha po ředitelském křesle a fakt, že na jeho získání má víc než slušnou šanci, Soňu evidentně zbaví veškerých zábran. Válku proti Magdě a ostatním kolegům rozjede příští týden naplno, když vyrazí na první hospitaci, aniž by vůbec pořádně začal školní rok. Vyučování se teprve rozbíhá, studenti se ještě rozkoukávají, ale paní zástupkyně nelení a všem hned dovedně brnká na nervy, aby dala Magdě jasně najevo, kdo tady velí. Slečna Procházková má však na své straně tým odboje, který se bez váhání vydá do akce, aby nepřítele zastavil. Jak? Nechte se překvapit.

Máriova panika těsně před svatbou

Přípravy na velkolepou svatbu Áji a Mária vrcholí, do jedinečné události zbývají pouhé tři dny a nevěsta se těší v domnění, že vše probíhá podle plánu. Snaží se tak tvářit i Mário a všechny kolem horlivě ujišťuje, že má věci plně pod kontrolou. Bohužel, opak je pravdou. Mária zneklidňuje zoufalá finanční situace, a tak zpanikaří a nebude dělat nic z toho, co by od něj člověk před svatbou očekával. Zadělá si na pořádný malér. Co přesně se zvrtne v nejméně vhodnou chvíli?

Policistka Karla proti ředitelce Ireně

Začátek školního roku bude divoký také pro Miloška a Vojtu, u nichž silně zabuší na dveře puberta. Společně vyvedou nejeden průšvih a vyslouží si napomenutí od Ireny Landové. To však nebude ani zdaleka stačit. Paní ředitelka si na kobereček pozve Karlu a Kryštofa a požádá je o několikatisícové vyrovnání, aby zajistila nápravu Vojtovy nejnovější vylomeniny. Karla ale není zkušenou policejní vyjednávačkou pro nic za nic. Za synka se postaví, jelikož Vojta odpřisáhne, že nic neudělal, a Landové uštědří překvapivou lekci. Selhala snad ředitelka jako pedagožka? Nebo je pravda někde jinde?

Zadlužená Vanda je v pasti

Rostoucí dluhy a zoufalství způsobí, že Vanda zkolabuje na komoře před očima tajemnice Hanuškové, která si na tom pořádně smlsne. Ihned zavětří a neomylně vyčenichá, že tady něco nehraje. Jak vážné to s Vandou bude a co se začne honit hlavou Luďkovi? Podaří se gamblerce utajit pravdu i před ním?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova