Příští týden v Ulici: Blanka se bude potýkat s tajemnicí Hanuškovou a Vanda s neúnosnými dluhy

Příští týden v Ulici: Blanka se bude potýkat s tajemnicí Hanuškovou a Vanda s neúnosnými dluhy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nástup na Komoru zubních lékařů je tady a pro Blanku rozhodně nebude jednoduchý. Alespoň však nemusí řešit obrovský malér, s jakým zápolí gamblerka Vanda. Gábina a Jirka začnou řešit složitý proces náhradního mateřství a Bára překvapí svoji rodinu vtipálků nečekanou novinkou.

Gábinu a Jirku čeká vážný rozhovor

Máme za sebou první poprázdninový týden s Ulicí a příběhy dvacáté sezóny už se nám slušně rozjíždějí. Příští týden naberou na obrátkách zejména u Blanky a Vandy, děvčat Jordánových, u Marečkových a také u novomanželů Hermanových. Po dobrodružné svatební cestě je čeká návrat do reality plné zásadních otázek. Ačkoli prožívají radostné období, jedno jim k úplné spokojenosti ještě schází – vlastní miminko. Téma náhradního mateřství se tak u nich znovu otevře, nebude to ale snadné ani pro jednoho z nich.

Blanka bude trnem v oku tajemnici Hanuškové

Blanka konečně nastupuje do nového zaměstnání na Komoře zubních lékařů coby vedoucí vzdělávacích programů. Jak se ta chvíle blíží, je čím dál nervóznější, jako by tušila, že její přijetí neproběhne zcela hladce. V tom se bohužel nemýlí. Ačkoli se na ni mnozí kolegové budou vstřícně usmívat, tajemnice Vlasta Hanušková, která ví všechno nejlépe a vždy hájí dobrou pověst komory, se na ni bude od začátku dívat skrz prsty. Důvodů k tomu má hned několik, hlavně jí ale vadí, že si prezident Luděk dělá z pracoviště vysloveně rodinný podnik. Jak se Blanka postaví k nové výzvě?

Vanda přes léto nasekala obrovské dluhy

Vanda je nepoučitelná. Scenáristé ji bohužel znovu uvrhli do problémů, ze kterých se už jednou šťastně vyhrabala, a diváci z toho nejsou nijak nadšení. Její situace se má ale po prázdninách ještě výrazně zhoršit. Jak se dalo čekat, zahodila šanci, kterou jí kamarádka Hana dala, když za ni zaplatila dluhy z hazardu. Vanda jí to měla splácet, sekat latinu a hlavně vymazat aplikaci online kasina z mobilu a už nikdy na ni ani nepomyslet. Slíbila, že s hraním skončí, ale samozřejmě nedokázala odolat. Její problémy a dluhy narostly do monstrózních rozměrů. Co si teď jenom počne?

Bára překvapí své blízké velkou novinou

Rána opilcova po divokých večírcích nejsou nikdy příjemná, tím spíš, když si z vás příbuzní začnou utahovat kvůli mírné kocovině a přílišnému veselí. Ani Tereza svou nebohou mámu Báru nešetří, ačkoli má sama máslo na hlavě. Z bývalé manželky si bude dělat legraci také Tomáš Jordán, ale Bára se nenechá rozhodit a všem otravným posměváčkům vezme vítr z plachet jednou ohromující novinkou. O co přesně půjde a jak její blízcí zareagují?

Gábina bude mít na Veroniku neobvyklou prosbu

Už víme, že Gábina a Jirka začnou příští týden řešit záležitost, která je pro ně naprosto zásadní, ale v mnoha směrech komplikovaná – náhradní mateřství. Podrobnosti a dojmy si zatím nechávají pro sebe, dokud nebudou vědět něco jistějšího, ale Veronice, jedné z nejlepších kamarádek, se Gábina se smíšenými pocity svěří. Navíc se na ni obrátí se vskutku zvláštní prosbou, která se daného tématu bezprostředně dotýká. Chce ji snad požádat, aby se stala náhradní matkou jejího dítěte? Nebo jí půjde o něco jiného?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova