Příští týden v Ulici: 20. sezóna startuje a s ní štědrá dávka emocí u Jordánových, Klímových i ve škole

Příští týden v Ulici: 20. sezóna startuje a s ní štědrá dávka emocí u Jordánových, Klímových i ve škole
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
První sezóna Ulice sahá do roku 2005. Letos po prázdninách začíná jubilejní dvacátá a společné mají to, že v nich můžeme sledovat osudy rodiny Jordánových, především Báry a Terezy. S nimi se vrátí na scénu také Gábina a Jirka, Nyklovi nebo nepříliš populární Klímovi, které znovu potrápí Viktor.

V hlavních rolích Klímovi a Viktor Bidrman

První poprázdninový týden s Ulicí přinese nové osudy děvčat Jordánových, novomanželů Gábiny a Jirky Hermanových a také Nyklových. Ti však nebudou zdaleka jediní, jejichž příběhy se rozběhnou na plné obrátky. Živo bude rovněž u Klímových, kde se na scénu vrátí nesympatický Viktor Bidrman. Přestože odškodné už dostal a tím měla celá záležitost s Ivinou autonehodou a jeho zraněním skončit, přijde si mladík o berlích postěžovat až do salonu na to, jak moc mu paní Klímová uškodila.

Čeho se pokouší dosáhnout? Chce snad v Ivě vyvolat výčitky a vytřískat z ní další peníze? Jako by neměla už tak dost jiných starostí, třeba se synem Michalem a jeho přítelkyní Žofkou. Velkým tématem v této rodině budou právě jejich společné prázdniny na chatě souseda Kaštana. S čím se po návratu domů tento zamilovaný pár ostatním určitě nesvěří?

Dovolená plná emocí u Terezy a Báry

Jordánovým bude patřit i druhý z nejnovějších dílů Ulice, kde se Bára a Tereza vydají na společnou dovolenou. Koneckonců už dlouho nikde takhle nebyly, aby si užily pohodu a pořádně si popovídaly. Tereza tedy objedná pobyt v luxusní chatičce v přírodě, kde si hodlá s mámou dopřát kvalitní wellness a náležitě si vyčistit hlavu.

Ačkoli samotný příjezd na místo bude poměrně veselý, vzápětí to celé nabere úplně jinou atmosféru. Jsou věci, které si lidé moc často nepřiznávají nahlas, dokonce ani matka s dcerou. S čím se jedna druhé svěří, co zůstane nevysloveno a proč toho Tereza bude mít v jednu chvíli dost?

Soňa to schytá od naštvané Ireny

Do začátku nového školního roku zbývají necelé dva týdny a naši známí profesoři se už pečlivě připravují na návrat studentů a zahájení výuky. Pochopitelně nebude chybět ani intrikánka Soňa, která hned využije příležitosti k tomu, aby vrazila další klín mezi ředitelku Landovou a její kamarádku Magdu. Jenomže tentokrát se přepočítá! Tentokrát na svůj poťouchlý pokus doplatí! Ireně totiž konečně dojde trpělivost a pořádně si Soňu podá. Vzápětí se od ní ale dočkáme i překvapivého rozhodnutí. Co ředitelka rozpoutá?

Tohle asi Soňa nečekala.
Tohle asi Soňa nečekala. | Zdroj: TV Nova

Zoufalému Máriovi se vše rozpadá pod rukama

Mário už delší dobu plánuje svatbu s milovanou Ájou, ale i když přípravy pomalu finišují a termín se nezadržitelně blíží, on z toho radostí zrovna neskáče. Každého sice ujišťuje, že je všechno v pohodě a že má věci pod kontrolou, ale ve skutečnosti se málem hroutí nervozitou – nejenom kvůli kapele Komando Sokol, které hrozí obrovský průšvih. Když se v bistru zase jednou ukáže babička Vilma, přivítá ji jako svou spásu. Co by pro něj ale právě ona mohla udělat? S čím vším se jí svěří?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova