Příští týden v Ulici: Do prázdninové pauzy zbývá pět dílů a budou plné svateb

Příští týden v Ulici: Do prázdninové pauzy zbývá pět dílů a budou plné svateb
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Devatenáctá sezóna Ulice vrcholí a bývá už zvykem, že před nástupem letních prázdnin zpestří seriál nějaká romantická svatba. Příští týden nebude výjimkou, navíc přinese návrat jedné z oblíbených postav, překvapivá rozuzlení a nečekaná přiznání.

Bárou otřese setkání s Viktorem

Pro Báru Klímovou (Eliška Bašusová) nezačne příští týden právě příjemně. Zažije pořádný šok, když náhodou potká zraněného Viktora (Adam Vohánka), kterého s mámou před několika měsíci srazily autem ve snaze ujet opilým násilníkům. Už samotné setkání s ní otřese, ještě horší ale bude zjištění, že máma s tátou před ní některé věci tají. Jak je to vlastně s odškodným a blížícím se soudem? Čím Viktor rozhodí Ivu (Hana Baroňová) právě v den jeho konání? A jak Bára zareaguje na to, co se od mladíka dozví?

Magda se zhroutí a zřejmě odejde ze školy

V boji s větrnými mlýny nečeká Magdu (Veronika Čermák Macková) nic jiného než krutá prohra. V poslední době už je toho na ni moc. Přihlíží škodám, které ve škole i v jejím přátelství s Irenou (Kateřina Holánová) způsobila zákeřná Soňa (Lucie Vondráčková), ale nemůže nijak účinně zakročit, protože nemá důkazy. Není divu, že se ze všeho psychicky složí a dospěje k jedinému možnému východisku – odchodu ze školy. Vykutálená zástupkyně se ale příští týden dopustí jedné veliké chyby…

Hana si podá gamblerku Vandu

Zoufalí lidé někdy dělají zoufalé věci, to nám potvrdí i Vanda (Kristýna Hrušínská) závislá na hazardu, když se v nejvyšší nouzi dopustí neodpustitelného. Zahnaná do kouta začne jednat zkratkovitě a vyvádět pořádné hlouposti, místo aby si konečně přiznala, že má vážný problém, a svěřila se někomu blízkému. Pravdu z ní bude muset vytáhnout nemocná Hana (Adéla Gondíková). Co všechno se dozví a jak to ovlivní její vlastní životní rozhodnutí?

Svatba, kam se podíváš

Ve druhé části příštího týdne se konečně dostanou ke slovu svatby. Řešit se jich bude hned několik, nejen ta dlouho očekávaná, kterou s nemalými překážkami připravili Jirka a Gábina. Také v bistru se na veselku znovu zavede řeč, vlastně by se tam mohlo okamžitě začít slavit, když se někdo s radostí pochlubí nasazeným prstenem – rovnou snubním. Kdo do toho tajně praští a jaká další svatba zasáhne svými přípravami i do života starosty Hložánka (Ondřej Havel) a způsobí poprask na celé radnici?

Gábina a Jirka se konečně vezmou

Navzdory mnoha překážkám, karambolům a nejistotě, zda se vůbec nějaká svatba konat bude a kdo se jí případně zúčastní, si nakonec Gábina Pumrová (Aneta Krejčíková) a Jirka Herman (Jan Holík) řeknou u oltáře ano. Prožijí nádherný den plný romantiky tak, jak si to vysnili, ačkoli je samozřejmě čeká také několik překvapení, která zejména nevěstu dojmou k slzám. Na svatbě totiž nebude chybět jedna důležitá osoba z její minulosti a přijde i vyznání, jež by chytilo za srdce asi každého.

Gábina bude mít krásnou svatbu.
Gábina bude mít krásnou svatbu. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Presskit Nova