Drbárna ze ZOO: Je tady svatební finále, které rozplakalo i největšího chlapáka ze ZOO

Drbárna ze ZOO: Je tady svatební finále, které rozplakalo i největšího chlapáka ze ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přípravy na svatby jdou do finále. Petr se omluvil, protože musel pracovně do zahraničí a vrátit na svatbu se nestihne. Viky si ještě také odskočila den před svatbou pryč a kluci stále nevymysleli pořádnou svatební romantiku.

Lidé v ZOO jsou v rozpacích z toho, že je nikdo na svatbu nepozval. Dokonce i Sid mrzí, že s Viky mluvila a ta se ani slovíčkem nezmínila. Jenže všechny nevěsty stále žijí v přesvědčení, že se jde na radnici, tam proběhne kroužkování a je hotovo.

Až Marie na poslední chvíli nabídla synům, že by si mohli udělat obřad v parku ZOO, a tak by se na ně mohli alespoň přijít podívat lidé ze ZOO.

Začaly tedy velké manévry, aby se vše stihlo a pro holky to bylo překvapením.

Cesta do Drážďan

Všeobecné euforii z trojité svatby nepropadla snad jen Kristýna, která teprve po románku s učitelem pochopila, že se chovala jako pitomec, když od sebe Alberta odehnala až do Drážďan. Její snaha mu zavolat ale nevychází. Albert telefon nezvedá a na textovky nereaguje.

Když Kristýně pár lidí naznačilo, že tak zásadní věci by měla řešit osobně a ne přes telefon, tak se nakonec rozhodla, že se za Albertem vypraví.

Marii konečně spadl kámen ze srdce

Adam se dostal do finálového výběrového řízení na nového ředitele. Když Bavor přestal pod pohrůžkou kompromitujících materiálů ovlivňovat hlasování rady, proběhlo vše podle pravidel.

Marie už se chtěla zodpovědnosti za ZOO zbavit, a tak zařídila Adamovo uvedení do funkce hned. Sid už nemusela být smutná, že ji Viky nepozvala na svatbu, a svou oslavu si udělala s rodinou doma.

Tamara místo oslavy zachraňovala zvířata

V parku se na trojnásobnou svatbu sešla celá řada lidí, ale někdo chyběl. Tamara musela řešit nejen opice, které konečně pomocí lokátorů prozradily, kde vlastně žijí, ale i celou řadu dalších problémů s nelegálním chovem zvířat, která byla nalezena v žalostném stavu. A pomáhal jí Břéťa, který, jak se zdá, už s Eliškou a jejím návratem z Afriky nepočítá (stejně jako diváci).

Trochu skromější svatba

Dvojčata nepřišel podpořit ani Charlie, který se ve stejný okamžik sám ženil. S Dominikou si udělali skromnou svatbu doma a ukázala se i Dominičina matka. Jen Ilonka byla smutná, když předpokládala, že Dominika si bude chtít vést domácnost podle sebe. Ale dělala si zbytečné starosti. Dominika se rozhodně o byt starat nechce a s Ilonkou počítá.

Po obřadu v ZOO bylo veselo i v baru. Jen Ester stála v koutě trošku opuštěná a Fanda Kolman byl z celého dění tak dojatý, že neudržel slzy. Tentokrát masku drsňáka odložil.

Zdroje článku: