Pomalu se rýsuje nový a pečlivě utajený seriálový projekt, který nahradí ZOO

Pomalu se rýsuje nový a pečlivě utajený seriálový projekt, který nahradí ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál ZOO se blíží ke svému konci. Logické by bylo, ukončit ho před letní pauzou, ale z nějakého důvodu si musíme na svatbu Viky, Filipa, Terezy, Marka, Izabely a Vojty počkat do podzimu. Ze seriálu už se nechala vypsat celá řada postav, protože ani dobře honorovaná práce pochybné kvality je už nenaplňovala.

TV Prima neměla v poslední době moc šťastnou ruku, pokud jde o seriálovou tvorbu, a na úspěch seriálu Slunečná, kterým dokázala drtit konkurenci, může jen vzpomínat. Seriál ZOO si svou základnu udržel, ale to bylo hlavně proto, že neměl ve svém vysílacím čase žádnou silnou konkurenci.

Preissová, Hüttnerová, Batulková, Komínek
Preissová, Hüttnerová, Batulková, Komínek | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Místo toho, aby to seriálová tvůrci zkusili jinak, pro nový seriál opět přizvali své okoukané herce. Jedinou dobrou zprávou je, že Eva Burešová si chce od seriálového drilu odpočinout, a tak zatím hlavní roli nepřijala. To nevylučuje, že do nového seriálu nenaskočí za pár měsíců, ale alespoň chvíli dopřeje seriálovým nadšencům, aby si od ní odpočinuli. Chce se věnovat zpěvu pro své dospívající fanynky, muzikálům a práci v porotě dalšího ročníku Česko Slovensko má talent. K této soutěži má blízko, protože se tam sama před časem divákům představila jako zpěvačka.

Nový seriál by se měl jmenovat Kamarádi. Je ale trochu divné, že roli, kterou odmítla Eva Burešová, které už je přes třicet, nakonec dostala mladičká Anastázie Chocholatá, která má 23 let.

Seriál už by se měl v této době natáčet a herecké obsazení nebude žádným překvapením a ve většině případů půjde opět o známé tváře.

Z ateliérů ZOO přejde do nového prostředí třeba David Gránský. Asi jako odškodnění za tragický seriál Eliška a Damián dostal nabídku Jan Komínek, který si zahrál také třeba v seriálu Dobré zprávy nebo Anatomie života.

Další herecké tváře, které se v seriálu mají objevit, rovněž nejsou na Primě nováčky, a dokonce už se v seriálech této televize potkali. Jde třeba o Ivu Hüttnerovou, Danu Batulkovou, Martinu Preissovou, Reginu Řandovou, Evu Decastelo, Ivanu Korolovou a Janu Strykovou.

Anastasia Chocholatá už si také nějakou práci v seriálech této televize vyzkoušela (Modrý kód, Ohnivý kuře), ale tentokrát by měla mít jednu z hlavních rolí.

TV Prima slibuje, že tentokrát nebudou herci v papírových kulisách a za kamerou a na režisérské židli budou zkušení filmaři.

Zdroje článku: