Známá díky rolím v seriálech Pohotovost a Dobrá manželka: Julianna Marguliesová skrývá, co nyní dělá, neutajila však vše

Známá díky rolím v seriálech Pohotovost a Dobrá manželka: Julianna Marguliesová skrývá, co nyní dělá, neutajila však vše
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Julianna Marguliesová je velmi úspěšná herečka a slibně pokračuje ve své kariéře. Známá je především díky své roli v seriálu Pohotovost, za kterou dokonce obdržela cenu Emmy. V roce 2015 zažila další velký úspěch. O co šlo a co je známo o jejím nynějším soukromém životě?

Její největší úspěchy

Julianna Marguliesová, narozená 8. června roku 1966, již zažila své největší úspěchy. Nebo snad ne? Člověk nikdy není dost starý na to, aby se nemohl zlepšit. To může platit i v případě Julianny. Mezi její největší herecké úspěchy patří pochopitelně její role v americkém seriálu Pohotovost, kde si zahrála roli zdravotní sestry Carol Hathawayové. Poté si zahrála i v seriálu Dobrá manželka.

Za svou roli v seriálu Pohotovost navíc získala cenu Emmy. Zahrála si i v dalších seriálech a filmech, jmenovitě v The Sopranos, The Hot Zone a v The Morning Show. V roce 2015 za své skvělé herecké výkony obdržela svou příčku v seznamu sta nejvlivnějších lidí na světě. O tento titul se jí postaral časopis Time, který vyhlásil hlasovací soutěž na toto téma.

Také si zahrála ve filmech Dinosaur z roku 2000, Evelyn z roku 2002, Ghost Ship, který vyšel ve stejném roce jako Evelyn, Snakes on a Plane z roku 2006, City Island z roku 2009, Stand Up Guys z roku 2012 a The Upside, který vyšel v roce 2017. U každého z těchto filmů je vděčná, že na nich mohla spolupracovat jako herečka.

Co je o ní známo, že dělá ve svém volném čase

Ačkoli příliš nesdílí svůj soukromý život, její volný čas souvisí s její kariérou. Používá aplikaci Rehearsal 2, kterou si oblíbila. O co jde, to vám vysvětlíme již za chvilku. Tuto aplikaci jí představila její kolegyně, když natáčela seriál Dobrá manželka, a nedá na ni dopustit.

Ačkoli není příliš sdílná, známe její minulost. Věděli jste například, že než se stala herečkou, pracovala jako servírka? A v době, kdy neměla žádnou filmovou ani seriálovou roli, chodila nacvičovat do regionálních divadel? Ano, chodila nacvičovat, přestože nemusela.

Oblíbila si Rehearsal 2

V herectví jí pomáhá již zmíněná aplikace Rehearsal 2, kterou si okamžitě zamilovala. A o co vlastně jde? Aplikace pomáhá hercům, amatérům i profesionálům, ke zkoušení scénářů. Nyní tato aplikace, můžeme říci, neexistuje, neboť byla nahrazena svým nástupcem Rehearsal Pro. Jedná se v podstatě o to samé. Obě aplikace slouží ke zkouškám a konkurzům. Usnadňuje totiž učit se texty rychleji a snadněji. Navíc, pokud aplikaci vlastnili všichni herci daného snímku, jejich scénáře se synchronizovaly.

Přestože o ní není mnoho známo, inspiruje své fanoušky i další lidi

Julianna Marguliesová je velkou inspirací pro mnoho lidí. Je to hlavně díky jejímu úspěchu v herectví, ale také díky odhodlání pokračovat a překonávat všechny životní překážky. V jejích nejúspěšnějších seriálech je jasně vidět, že do svého poslání vložila velké množství energie. Díky tomu se dostala až na vrchol. Musíme si ale všímat detailů, abychom pochopili, jak těžká její životní cesta vlastně byla. Je totiž tak jednoduché myslet si, že herci mají svou cestu velmi snadnou. „Vše vyžaduje čas, trpělivost a odhodlání, chceme-li být úspěšní,“ radí slavná herečka. „Jen tvrdá práce a vášeň mohou vést k úspěchu,“ pokračuje.

Její oblíbená sociální platforma je Facebook

Ačkoli ostatní herečky a herci upřednostňují sociální síť Instagram, Julianna je velkou fanynkou Facebooku, kde komunikuje se svými fanoušky a sdílí radosti ze svého života, přestože není tolik otevřená jako většina jejích kolegů. Posuďte sami.

Zdroje článku: