Patricie Pagáčová se v Jedné rodině konečně dočkala role, kde si ji diváci oblíbili

Patricie Pagáčová se v Jedné rodině konečně dočkala role, kde si ji diváci oblíbili
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálu Jedna rodina tvořila jako Olga s Václavem Matějovským v roli Vildy stabilní a hezký pár. Jejich vztah nebyl od začátku zalitý sluncem a museli si svou lásku vybojovat. Dokázali překonat celou řadu těžkostí a najednou byl se vztahem konec.

Odchod Olgy byl rychlý a v seriálu šlo o rozchod, protože Vilda se nedokázal přenést přes skutečnost, že mu byla Olga nevěrná s kolegou z práce. Smutná a zklamaná embryoložka řešila bolavé srdce tím nejhloupějším způsobem – opila se a v touze po troše něhy, které se jí v tom období nedostávalo od přítele, skončila v posteli s jiným.

Po ranním vystřízlivění měla jasno. Byl to omyl, ale chybu už nešlo napravit. Celá situace ji tak trápila, že se přiznala Vildovi. Ten po zklamání s nevydařeným pokusem o miminko už další zklamání neunesl a vztah ukončil.

Pravdou je, že Vašek Matějovský v tom byl nevinně a postava Olgy měla být ze seriálu odstraněná na přání samotné Patricie Pagáčové, která chtěla po roce seriál opustit kvůli jinému projektu, a tak se nechala „vypsat“ z Jedné rodiny.

Ohlasy na její odchod byly na sociálních sítích silné a emotivní. Tvůrci proto osud Olgy přehodnotili. Závěr byl jasný. Byla by chyba takovou postavu odstranit a seriálu by to neprospělo. Slovo na sociálních sítích dostali diváci a bylo na nich, zda se Olga vrátí.

Patricie Pagáčová byla samozřejmě takovým zájmem dojatá a zaskočená, a proto souhlasila s nápadem tvůrců se do seriálu vrátit.

Patricie Pagáčová se s námi rozloučila před několika měsíci kvůli jiným pracovním závazkům. Myslím, že mohu mluvit i za Páťu, když řeknu, že to pro nikoho z nás nebylo snadné, stejně jako teď pro diváky. A právě bouřlivé divácké reakce na její odchod minulý týden nás přesvědčily, abychom hledali způsob, jak Olgu do Jedné rodiny vrátit,

uvedl kreativní producent seriálu Ondřej Elbel.

Pro scenáristy tak přišla nečekaně výzva, jak přirozenou cestou Olgu do děje vrátit. Trochu jim to nejspíš zkomplikoval i prodej jejího bytu. Je také otázkou, zda se vrátí do práce, odkud byla kvůli alkoholu na hodinu vyhozená, a zda se obnoví její vztah s Vilémem.

Potěšilo mě, jak moc si diváci přáli, abych se s Olgou do Jedné rodiny vrátila. Můj odchod ze seriálu mě velmi mrzel, ale tehdy se nedalo nic jiného dělat. Mám ohromnou radost, že se nám podařilo najít cestu, jak Olgu zase vrátit,

uvedla Patricie Pagáčová.  

Jak už to bývá, seriál se natáčí s poměrně velkým předstihem, takže si ještě nějakou chvíli na její postavu budeme muset počkat. Mezi tím diváky snad pobaví Filipovo pátrání, zda je Norika opravdu těhotná s ním, a také další srdeční záležitosti Medarda, který se konečně oprostil od podivného vztahu s Alicí a Hubertem a je na lovu.

Zdroje článku: