Opět nás bude bavit Predrag Bjelace v roli ducha mrtvého mafiána Darka

Opět nás bude bavit Predrag Bjelace v roli ducha mrtvého mafiána Darka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dalších osm dílů seriálu Duch je dotočeno a míří k divákům. Vypadá to, že trochu nemotorný Emil (Štěpán Benoni), kterému se v první sérii vysmíval duch mrtvého mafiána a šikanovala ho schopnější kolegyně Radka (Marta Dancingerová), to ani v dalších epizodách nebude mít snadné.

Připomeňme si, že Emil působil jako vyšetřovatel v elitní jednotce Národní centrály proti organizovanému zločinu. Nebyl to ale typický policista. Snažil se být nenápadný a nikdy nebýval hvězdou. Byl přátelský, ale ostatní ho měli spíše za podivína a samotáře. Nikdo ho za parťáka nechtěl, a tak není divů, že ani parťačka Radka z něj moc nadšená nebyla. Sympatie si u ní nezískal ani špatnou kondicí a mizerným výsledkem ve střelbách. Emilovi spíše vyhovovala práce u stolu než v terénu, kde se moc sebejistě necítil, a v okamžiku, kdy se mu začal zjevovat duch Darko, se v očích ostatních začal chovat ještě víc divně.

Štěpán Benoni a Leona Skleničková
Štěpán Benoni a Leona Skleničková | Zdroj: FTV Prima

Oba jeho pomocníci mu však pomohli. Kvůli kolegyni Radce si zlepšil fyzickou kondici a díky Darkovi se dostal k informacím, které by jinak neměl. Bylo tak snadnější rozplétat složitý kriminální případ. Darko chtěl samozřejmě potrestat svého vraha a Emil jen mohl doufat, že potom najde klid a zmizí.

Jenže nezmizel. I v další sérii bude věrně stát po boku Emila Svobody a spolu budou bránit svět proti zločincům a bezpráví. Nějaká změna se však v jeho životě přece jen objeví. Po boku Emila bude nová parťačka – sympatická kapitánka Hanka Havránková. Ta bude na oddělení nováčkem. Původně byla nasazená jen jako výpomoc u jednoho případu, ve své práci je však dobrá. Nakonec najde i společnou řeč s Emilem, což není snadné, a tak na oddělení zůstane trvale.

Hanka díky svým kolegům objeví nové souvislosti v případu smrti svého otce a také začne tušit, že její parťák Emil má podezřelé tajemství. Odhalí nakonec tajemného pomocníka, kterého vidí její parťák Emil?

Hanku si zahrála mladá herečka Leona Skleničková, kterou si seriáloví diváci budou pamatovat ze seriálu Zlatá labuť. Zde si zahrála menší roli židovské dívky, která přišla o rodiče. Zůstala proto v rodině, jež se ujala jejího mladšího bratra.

Jistotou v seriálu zůstává herec jugoslávského původu Predrag Bjelac.

Duch je všude přítomný a není s tím moc spokojený. Darko už by chtěl konečně odejít, ale moc se mu to nedaří. Dostává se tak do různých vtipných situací a věřím, že to diváky bude bavit,

naznačuje svůj osud v seriálu herec a doufá, že diváci budou s další sérií spokojeni.

Pojedeme ve stejném rytmu, osm jednotlivých příběhů je v lecčem aktuální a diváci budou mít určitě radost,

prozrazuje Predrag.

Premiérové díly budou od 31. srpna každou sobotu ve 20.15 na Primě.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text