Novinky ze ZOO, návrat oblíbených hrdinů v nových seriálových sériích a nové pořady plné zábavy i napětí

Novinky ze ZOO, návrat oblíbených hrdinů v nových seriálových sériích a nové pořady plné zábavy i napětí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S množstvím filmových a seriálových platforem, které jsou na trhu, se musí běžné komerční televize snažit, aby si udržely své diváky a nabídly jim zajímavý obsah. A protože co divák, to jiný vkus, musí sázet především na pestrost nabídky.

Televize Prima sice nepředstavuje v podzimním vysílání nic ohromujícího, ale vsází na osvědčené seriály a také se snaží přizpůsobit novým trendům v oblasti reality show.

Za pozornost stojí dvanáctidílná reality hra Zrádci

záběr ze hry
záběr ze hry | Zdroj: FTV Prima

Osvědčený formát, který je v celé Evropě na vzestupu v popularitě se dočká i české verze s moderátorem Vojtěchem Kotkem. Princip hry je jednoduchý a trošku zákeřný. Skupina soutěžících si plní přes den své úkoly na izolovaném starém hradě, ale když přijde noc, objeví se skupina zrádců a jednoho soutěžícího ze hry vyloučí. Samozřejmě i zrádce je v ohrožení. Pokud by ho ostatní odhalili, mohou se ho hlasováním zbavit. Hra tedy rozhodně není pro svatoušky a vyhraje ten, kdo ostatní převeze. Samotný princip hry potom dokáže vytvořit velice elektrizující atmosféru. Nikomu se nedá věřit.

Velký návrat Terezy Pergnerové

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová | Zdroj: FTV Prima

Možná to bude právě tato reality show, která divákům připomene slavné moderátorské začátky talentovaného děvčete, ze kterého je dnes už usedlá máma, která se snaží po poněkud divokém období svého života opět dělat to, co umí.

Nová extrémní seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití přinese nejen vztahová dramata, ale místy se změní i v boj o přežití. Diváci budou moci sledovat několik nových párů, které budou čelit nejen nástrahám nehostinného prostředí opuštěné pláže, ale také faktu, že tam jsou s člověkem, kterého vůbec neznají. Páry spojené jen prvotní sympatií a odborníky uvíznou na opuštěném ostrově. Izolovaní a postavení proti silám přírody zde budou hledat lásku. Slastmi i strastmi života na opuštěném ostrově diváky provede právě moderátorka Tereza Pergnerová. Nezbývá než doufat, že tentokrát nebudou tvůrci urážet inteligenci diváků a bude to reality show z divočiny, kde nebudou konflikty uměle vytvářené a diváci nebudou u sledování usínat.

(od 19. srpna na prima+ a od 26. srpna na Primě)

Seriálové návraty

ZOO

Adam v ohrožení života
Adam v ohrožení života | Zdroj: FTV Prima

Podzimní sezona v ZOO přinese šest svateb a miminko na cestě. V nových dílech seriálu ZOO se diváci mohou těšit na několik životních zvratů, dotek smrti, radostné očekávání i velkolepé svatby. Život hrdinů nebude ani jeden den klidný, ale pokud nevzdají boj s osudem, vždy je šance na šťastný konec.

Haďák bude riskovat svůj život pro Sid a jejich vztah tak nakonec bude ještě pevnější. Viky objeví díky Filipovi vzkaz z minulosti a po letech zase uslyší hlas své milované mámy. Tes a Izy se na poslední chvíli vyhnou vězení. Charlie konečně začne Dominice odhalovat svou minulost a Julie se definitivně zbaví tyranského partnera z minulosti. Velké změny nastanou i u Kristýny, která i přes pochybnosti nakonec dokáže Albertovi odpustit.

(od 27. na Primě)

Dvojka na zabití II

Fanoušky Jakuba Prachaře a Sary Sandevy jistě potěší uvedení druhé série Dvojky na zabití. Detektiv Martin Rykl a vyšetřovatelka Karolína Světlá budou opět vyšetřovat kriminální případy a půjdou si s láskou a vtipem po krku.

(od 21. srpna na prima+ a od 28. srpna na Primě)

Duch II

Na obrazovky se s druhou sérií vrací i detektivka Duch. Také v nových osmi epizodách zůstává ústřední dvojice beze změn. Policista Emil Svoboda v podání Štěpána Benoniho bude mít zase po svém boku Predraga Bjelace coby mrtvého ducha Darka. Tihle dva se vrhnou bránit svět proti zločincům a bezpráví.

(od 24. srpna na prima+ a od 31. srpna na Primě)

V podzimním programu TV Prima nebudou chybět osvědčené zábavné pořady jako Máme rádi Česko, Inkognito, Prostřeno! nebo talk show 7 pádů Honzy dědka a Show Jana Krause a samozřejmě se zase budou hledat nové talenty v osvědčeném pořadu Česko Slovensko má talent (od 30.8.).

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • Autorský text