Nové díly Ulice přinesou velké zvraty v ději i staré oblíbené herce

Nové díly Ulice přinesou velké zvraty v ději i staré oblíbené herce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci Ulice si přejí vídat ve svém oblíbeném seriálu opět původní postavy. To se jim už od září splní a těšit se mohou hned na několik oblíbených postav, které pořádně ovlivní dění v Ulici! Jednou z nich je třeba sympaťák David alias Matouš Ruml.

Diváci se dočkají staronových postav

Oblíbený seriál Ulice si přes letní prázdniny jako každý rok dává pauzu. Diváci se na nové díly s novými dějovými linkami a oblíbenými herci mohou těšit zase od září. Očekávat mohou nejen své stálé oblíbené herce a pokračování jejich životních osudů, ale také úplně nové dějové linky a hlavně nové postavy, které pořádně zamíchají kartami! Ovšem pro dlouholeté diváky a věrné fanoušky seriálu to budou zejména postavy staronové. Do Ulice se totiž vrací hned několik postav, které v Ulici hráli dříve mnoho let a doslova s ní vyrůstali. Některé oblíbené postavy ale před nějakou dobou Ulici opustily. A naštěstí to nebylo napořád! Na koho se tedy můžeme těšit a co nového nám Ulice chystá? 

Oblíbený pár David a Tereza opět na scéně!

Seriál již oficiálně oznámil, že se do Ulice vrací postava Davida Kučery, kterého hraje herec Matouš Ruml. Ten tvořil pár s Terezou Jordánovou, která byla součástí Ulice již od samého začátku. Oblíbená učitelská dvojice však opustila Ulici již před pěti lety kvůli cestě do Rakouska. Tento seriálový pár byl u diváků velmi oblíbený, protože rádi sledovali nejen zajímavé životní peripetie v učitelském kabinetu, ale také jejich zpočátku složitý vztah, kterému všichni fandili. Rodinu Jordánových mohli diváci sledovat již od samého zrodu Ulice, ale ta nás už před nějakou dobou opustila a vystřídaly ji rodiny nové. Diváci se však konečně mohou radovat, že své oblíbené původní  postavy od záři znovu uvidí! 

 Love story v Ulici znovu ožívá!

Pamatujete, jak se postava Davida v Ulici vyvíjela a čím vším prošla? Možná, že si ještě vzpomenete na mladého Davida, který přišel do Ulice jako nový učitel na gymnázium. Tereza Jordánová se do něho časem zamilovala a mnoho let to byla platonická láska, neboť byl David zadaný. Postupně se však mezi nimi utvořilo nejen přátelství, ale časem mnohem hlubší pouto, které přerostlo v oboustranou lásku. A tak jsme chvíli před odchodem Terezy a Davida z Ulice mohli vidět také jejich romantickou svatbu. David již dlouho přemýšlel o pracovní cestě do Rakouska a nakonec s ním odjela i Tereza a nás tento pár v Ulici opustil. 

Rodina Jordánových zase spolu?

Diváci se od září mohou těšit nejen na Davida s Terezou, kteří pořádně zamíchají dějem, ale také na další postavy z rodiny Jordánových. Možná už brzy bude celá rodina v Ulici opět kompletní, ale rozhodně nové díly pořádně rozproudí! Diváci se už teď mohou těšit na tuto oblíbenou dvojici a pokračování jejich love story, kterou mohou již brzy po několikaleté pauze znovu na svých obrazovkách sledovat!

Zdroje článku: