Noah Wyle si zahrál Dr. Johna Cartera v seriálu Pohotovost: V herectví pokračuje a zajímá se hlavně o životní prostředí

Noah Wyle si zahrál Dr. Johna Cartera v seriálu Pohotovost: V herectví pokračuje a zajímá se hlavně o životní prostředí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Noah Wyle se po skončení seriálu Pohotovost zcela změnil. Není divu, nyní je zcela zralý a ví, co chce. Toho se rozhodl využít zejména k tomu, aby pomohl planetě. Má spoustu koníčků a snaží se svým fanouškům jít příkladem.

Nové projekty, na kterých se podílí

Noah Wyle se stále věnuje herectví a nezahálí. Snaží se být co nejvíce aktivní. Jedním z nejnovějších projektů, na kterých se podílel, je seriál The Red Line. Tento seriál se zaměřuje na život tří rodin, které prožily tragickou událost v Chicagu. Hraje tam postavu Daniela Caldrera.

Věnuje se však také dalším seriálům, filmům a divadlu. Nyní spolupracuje na seriálu Leverage: Redemption, pokračování v USA oblíbeného seriálu Leverage. Hraje tam postavu Harryho Wilsona. A o co v seriálu jde? Seriál se zaměřuje na podvodníky, kteří využívají svých schopností, aby pomáhali obětem zkorumpovaných mocných osob.

Také se jako Tom Beaumont objeví ve filmu Dolphin in Our Lake, jehož děj se odehrává v Ohiu roku 1942, kdy za farmářem, který chce ochránit svůj majetek, zajde jeho syn, který tvrdí, že v jejich jezeře, které je mimochodem malé, zahlédl plavat delfína. Noahova kariéra stále pokračuje a daří se mu nadmíru dobře. Doufá, že se mu bude dařit jako doposud, a do budoucna má v plánu způsobovat lidem před televizními obrazovkami psychické uvolnění i nadále.

Plány nesouvisející s hereckou kariérou

Kromě pokračování své herecké kariéry má Noah spoustu dalších nápadů na to, jakou životní cestou se vydat. A jak se zdá, již našel něco, co ho naplňuje. Zajímá se o charitativní organizace. Jeho velký zájem o otázky týkající se životního prostředí neunikl veřejnosti, dokonce ho proslavil ještě více.

Pokud se mu nějaký charitativní projekt zdá dobrý a dává mu smysl do budoucna, nemá problém ho okamžitě finančně podpořit. Velmi se v této oblasti angažuje a nevypadá to, že by s tím plánoval v dohledné době přestat.

Velký zájem o sporty i vypravěčské schopnosti

Nejenže už tak vede velmi rozmanitý život, ale také má velké množství koníčků. Mezi jeho největší zájmy patří sport, který také sám aktivně provozuje. Nejraději se věnuje běhu, plavání a také pravidelně jezdí na kole. Ačkoli veřejnost toho o jeho sportování mnoho neví, je zřejmé, že se udržuje ve formě a sportování patří mezi největší výplně jeho volného času, pokud zrovna nepomáhá jiným lidem.

Mimoto rád předvádí lidem různé kousky, aby je potěšil, a také je známý svou schopností vyprávět příběhy. Vyprávění příběhů patří mezi jeho největší zájmy a umožňuje i jemu samotnému dovést svou mysl k větší spokojenosti.

Co řekl o svém současném životě

Noah Wyle o svém životě čas od času promluví. Nezapomněl se podělit ani o svůj velký životní cíl, který ho motivuje pokračovat v tom, co nyní dělá: „Mým životním cílem je nejenom úspěšná herecká kariéra, ale také aktivní angažovanost v humanitárních organizacích a podpora environmentálních otázek. Mou snahou je přispět ke změně světa k lepšímu a pomoci těm, kteří pomoc potřebují.“

Svůj soukromý život se snaží před veřejností skrývat, ačkoli jeho životní cestu můžeme sledovat na sociálních sítích, zejména na Instagramu.

Zdroje článku: