Nejočekávanější filmové tituly roku 2025 už v lednu

Nejočekávanější filmové tituly roku 2025 už v lednu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rok 2024 se může pochlubit několika docela působivými filmy, od velkých franšízových projektů, jako je Twisters a Duna: Část druhá, až po menší a ne tolik propagované filmy, jako je Zatracená krvavá láska nebo Světlo v bedně. Rok 2024 však ukrajuje ze své druhé poloviny a přišel čas začít přemýšlet o budoucnosti.

V roce 2025 očekáváme další kolo velkých franšíz, ať už jde o slavné hororové příběhy, nebo hrdiny z komiksů. Užijeme si také některé živé akční předělávky z dílny Disney, nové dobrodružství značky Pixar a díla od uznávaných filmařů, jako jsou Steven Soderbergh, Ryan Coogler a Bong Joon-ho. Stručně řečeno, rok 2025 se rýsuje jako skvělý rok pro filmové nadšence.

Den of Thieves: Pantera – 10. ledna 2025

Film Dokonalá loupež se divákům představila v roce 2018. Film napsal a režíroval Christian Gudegast a v kinech vydělal 80 milionů dolarů. Už je to šest let, co jsme naposledy viděli policistu Gerarda Butlera, který se pomalu stává nejviditelnějším akčním hrdinou střední generace. Nyní přesně víme, kdy dojde k další loupeži, protože Den of Thieves: Pantera je v plánu už 10. ledna 2025.

Podle oficiální synopse příběhu je Velký Nick zpět na lovu v Evropě a blíží se k Donniemu, který je zapletený do zrádného a nepředvídatelného světa zlodějů diamantů a nechvalně známé mafie Panther. A ve vzduchu je velká diamantová akce. K Butlerovi a Jacksonovi se zde připojí Jordan Bridges, Evin Ahmad a Swen Temmel. Gudegast se vrátí ke scénáři a režii. Fanoušci bojových sportů budou také rádi, když uslyší, že se k obsazení připojili šampion UFC Michael Bisping a legenda kickboxu Rico Verhoeven, což znamená, že pravděpodobně dostaneme nějaké epické bojové scény.

Wolf Man – 17. ledna 2025

V roce 2020 filmový tvůrce Leigh Whannell vzal klasický příběh Invisible Man a dal mu moderní podobu. Nyní se zdá, že totéž udělá s dalším ikonickým univerzálním monstrem, kterým je Wolf Man.

Původně měl ve filmu hrát Ryan Gosling. Vyměnil se však režisér a Whannell si vybral Christophera Abbotta.

Podle oficiálních informací bude Abbott ztvárňovat muže, jehož rodinu terorizuje smrtící predátor.

In the Grey – 17. ledna 2025

Guy Ritchie je v poslední době hodně pracovitý. Natočil jeden z nejvíce podceňovaných filmů roku 2023 The Covenant (hodnocení podle CSFD 82 %), kde Jake Gyllenhaal hraje amerického vojáka, který se snaží dostat svého tlumočníka bezpečně z Afghánistánu. Pak na to navázal projektem Operace Poštmistr plným veselého dovádění, kde si Henry Cavill a Eiza González užili spoustu legrace při zabíjení nacistů. Ritchie si evidentně sám užil spoustu zábavy při práci se všemi těmi výše zmíněnými hvězdami, protože se všechny znovu najal na nový akční film.

S datem vydání stanoveným na 17. ledna 2025, In the Grey představí Gyllenhaala, Cavilla a Gonzáleze jako členy skupiny, která pracuje mezi dodržováním zákona a kriminální činností. Jsou „v šedé zóně", chcete-li. A když jsou najednou ukradeny miliardy dolarů, je na těchto antihrdinech, aby dostali všechny tyto peníze zpět. Zde se k nim připojí ještě Rosamund Pike a je téměř jisté, že jejich příběh bude plný akce a humoru.

Zdroje článku: