Na obrazovky se vrací Taxík, kde se cestující svezou a když jim to pálí, ještě si něco přivydělají

Na obrazovky se vrací Taxík, kde se cestující svezou a když jim to pálí, ještě si něco přivydělají
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už od 30. září je na Prima COOL každý podvečer od pondělí do čtvrtka nový COOL Taxi, který nabízí pasažérům štědré výhry, pokud mají dostatek důvtipu a netrpí trémou. Navíc, za volantem bude možné potkat hned dva fešáky.

Tento zábavný a trochu netradiční soutěžní pořad není na obrazovkách novinkou a před časem už překvapené klienty vozili Aleš Háma, Tomáš Matonoha a Monika Absolonová v pořadu České televize.

Aleš Háma byl prvním řidičem a moderátorem a občas to neměl vůbec lehké. Někteří cestující jako by ani nechodili do školy a jejich znalosti byly zoufalé. Vtipný moderátor musel mít nervy ze železa, ale i on je jen člověk. Diváci ho tak mohli vidět pořádně vzteklého, kdy už situaci nedokázal přejít s humorem. Cestující proto skončil na chodníku, aniž by dojel do cíle. Tomáš Matonoha vnesl do svého taxíku pěknou dávku humoru a hned tak něco ho nevyvedlo z klidu. Poslední, kdo se přidal do party taxíkářů, byla veselá Monika Absolonová. Ta si za volantem i zazpívala.

Soutěžící si mohli přijít na pěkné peníze. Za prvních pět otázek mohl pohotový cestující získat 500 Kč za každou správně zodpovězenou otázku a odměna se zvyšovala až na 2000 Kč za správnou odpověď. Štěstí přálo hlavně těm, kdo si stopnuli taxík, když potřebovali jet delší trasu. Výhodu měli i ti, kdo cestovali ve skupině.

V novém pořadu diváky překvapí Vašek Matějovský a Vincent Navrátil. Oba se potkávají na natáčení rodinného seriálu Jedna rodina u konkurenční televize.

V tomto neobyčejném COOL Taxi se vše točí kolem zábavy a bystrého myšlení! Jakmile se zavřou dveře, začíná cesta plná vzrušení. Účastníci mají možnost soutěžit v odpovídání na otázky moderátorů. Každá správná odpověď přináší hotovost – čím více správně zodpovězených otázek, tím větší odměna!

Ale pozor! Pokud se pasažéři dopustí příliš mnoha chyb, mohou být kdykoliv a kdekoli vysazeni! COOL Taxi není jen o soutěžení, ale i o adrenalinových momentech a nečekaných překvapeních.

Soutěž je k pasažérům vlídná a otázky nejsou těžké. Každý, kdo má štěstí a nasedne do taxíku s blikajícím stropem, má tři životy a navíc dvě nápovědy (telefon, náhodný chodec).

Jsme nadšení, že můžeme divákům představit COOL Taxi jako nový typ zábavy, který spojuje překvapení, adrenalin a soutěživost. Naši moderátoři Vašek a Vincent přinesou do pořadu jedinečnou atmosféru a spoustu smíchu,

říká programová ředitelka skupiny Prima, Alex Ruzek.

Tento jedineční taxík slibuje strhující jízdu plnou překvapení, chytrých otázek a lákavých výher. Když se budete pohybovat po našem hlavním městě, buďte ve střehu.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text