Na lovu: Je tak hezký, že Kalkulátor se už několikrát poblil vzteky, prohlásil o novém lovci Ondřej Sokol

Na lovu: Je tak hezký, že Kalkulátor se už několikrát poblil vzteky, prohlásil o novém lovci Ondřej Sokol
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Coby moderátor má Ondřej Sokol rád, když všechno šlape jako hodinky. Jakákoli novinka ho nejdřív pořádně zaskočí, než zjistí, že to vlastně skvěle funguje i nadále. Totéž platí o příchodu nového lovce do pořadu Na lovu. Bandita je podle něj vzdělaný a má velmi pevné nervy.

Najít nového lovce není jednoduché

Vědomostní soutěže Na lovu a Superlov se u diváků těší značné oblibě a jistě by tomu tak nebylo bez charismatického moderátora Ondřeje Sokola, který oba pořady ještě vylepšuje svým šarmem a vtipnými komentáři. Mnohé z nás baví zejména jeho pošťuchování s jednotlivými lovci.

Od září 2024 však řady geniálních mozků obohatí nový lovec, Libor Šimůnek, jenž si na základě porady s produkcí vybral přezdívku Bandita. Mezi ostatní lovce zapadl snadno, jako kdyby s nimi byl odjakživa. To ostatně potvrdil každý z nich. Na Liborovi oceňují smysl pro humor, velký kulturní přehled, trefné hlášky a přátelskou povahu. Kromě toho s nimi má společnou řadu zájmů, včetně deskových her, kvízů a cestování. Bez váhání ho tak pozvali i na společnou dovolenou, na niž vyráží celá parta poměrně pravidelně. Co si ale o nováčkovi a jeho přezdívce myslí právě Ondřej Sokol?

Mám z něj radost. Totiž není vůbec jednoduchý lovce hledat. Je to kombinace strašně moc věcí. Ne jenom kvízových znalostí, které musí mít neuvěřitelné. Taky musí mít charisma. Musí mít dobré vystupování a musí tam být jakási chemie. Přece jen je to televizní zábava. Je to strašně těžký. My lovce hledáme hrozně usilovně a myslím, že tohle je docela povedenej výsledek.

Novinky Ondřeje vždycky zaskočí

Cesta k loveckému křeslu ostatně nebyla pro Libora Šimůnka úplně lehká. Zájem produkce vzbudil, když ještě jako běžný soutěžící zvítězil společně s týmem nad Belladonnou a šťastně si ze štvanice odnesl výhru. Následně mu byla nabídnuta možnost zúčastnit se několika kol castingů a kamerových zkoušek. Po měsíci obdržel příznivou odpověď – k radosti vlastní i celé rodiny byl přijat na pozici lovce.

Ze setkání s Ondřejem Sokolem byl nicméně nervózní, protože do té doby to pro něj byla celebrita z televize. Ondřejův profesionální přístup a dialogy s ním se nakonec ukázaly být pro nováčka velkou pomocí.

„Podle toho, co už jsme odehráli, tak je jasné, že je vzdělanej. Ke Kalkulátorovu zděšení je to velmi hezký člověk. Je dokonce tak hezký, že Kalkulátor se už několikrát poblil vzteky,“ neodpustil si Ondřej Sokol vtípek ani během rozhovoru. „Myslím si, že má neuvěřitelně pevný nervy. Už jsem ho viděl v situacích, že byl opravdu zahnanej do kouta, a vůbec se nerozsype, což je na něm neuvěřitelný.“

Z příchodu nového lovce měl však zpočátku rozporuplné pocity. Jakékoli novinky v pořadu Na lovu jsou pro něj jakožto moderátora dobré i problematické zároveň.

Já jsem člověk, který miluje, když jsou věci tak, jak mají bejt. Nový věci mě ze začátku vždycky hrozně zaskakujou. Zároveň jsem opravdu rád a myslím, že podstatou nezakrnění je rozvíjet se. Takže jsem šťastnej, že to je tak, jak to je.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • presskit Nova