Od září se fanoušci Na lovu mohou těšit na nového lovce i pravidelné Hvězdné speciály

Od září se fanoušci Na lovu mohou těšit na nového lovce i pravidelné Hvězdné speciály
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hvězdné speciály dokázaly vždycky pobavit a trošku ozvláštnit už tak pestrou a zajímavou televizní soutěž Na lovu. Dlouho se nám žádného takového dílu, kde by o výhru bojovaly české celebrity, nedostalo, ale to se na podzim změní. Speciálům bude patřit každá neděle.

Od září nastoupí nový lovec

TV Nova vysílá populární vědomostní soutěž Na lovu každý všední podvečer v 17:30 a diváci ji s oblibou sledují pravidelně, ačkoli se přes prázdniny museli spokojit se staršími díly. Už od pondělí 19. srpna 2024 však startují premiérové, které krom jiného přinesou nováčka v řadách lovců. Pětici ve známém složení Doktor Vševěd, Kalkulátor, Kvízová dáma, Belladonna a Pan Lišák doplní sympatický Bandita, jenž se divákům představí začátkem září

„Kdysi před mnoha lety jsem registroval, že nějaký takový formát existuje ve Velké Británii, ale moc jsem tomu tehdy nerozuměl. Když jsem pak jednou náhodně narazil v televizi na českou verzi, okamžitě mě to chytlo a koukal jsem se pravidelně. Takže ano, fanoušek jsem byl prakticky od chvíle, co jsem soutěž u nás zaznamenal,“ popsal své dojmy z úspěšné show Libor Šimůnek alias Bandita.

Podzim přinese i Hvězdné speciály

Příchod dalšího lovce však není jedinou zajímavostí, kterou nám Nova s podzimem nabídne. V novém pravidelném čase od 1. září každou neděli v 18:05 se můžete těšit na dosud neviděné epizody Hvězdných speciálů. Ty mají oproti klasickým dílům delší stopáž a především atraktivní hvězdné obsazení. Do vědomostního souboje s lovci se pustí známé české osobnosti ve snaze vyhrát peníze pro charity.

Aby však tyto díly neměly smutný konec v případě, že lovec během štvanice dostihne a porazí soutěžící, Nova věnuje každému hráči za účast třicet tisíc korun v rámci projektu pomoci. V podzimní sezóně zabojují o vítězství Petr Čtvrtníček, Jiří Langmajer, Filip Blažek, Xindl X, Kateřina Neumannová nebo Eva Adamczyková a další. Jak dlouho se tyto tváře známé nejen z televizních obrazovek rozhodovaly, než na nabídku účasti kývly?

„Byl jsem ukecán a teď se děsím, co tu dělám,“ prozradil Filip Blažek. „Ale je to na dobrou věc, tak proč nepřijít. Akorát až teď mi dochází, že je to vědomostní soutěž, a nepřipadám si jako Einstein. Doufám ale, že něco na tu charitu nakonec pošlu.“

Jiřímu Langmajerovi usnadnila rozhodování Adéla Gondíková.

Já k těmhle věcem potřebuji nutně svou ženu. Takže jsem se rozhodoval tak dlouho, než jsme se viděli. To jsem se poradil a bylo mi řečeno, že sem mám jít.

Petr Čtvrtníček ve speciálu Na lovu
Petr Čtvrtníček ve speciálu Na lovu | Zdroj: TV Nova

Rozhodování nebylo snadné ani v případě lovců. Který z nich je u hvězdných soutěžících nejoblíbenější a kterého by chtěli vidět stanout v boji proti sobě?

„Myslím, že oni jsou všichni hrozně milí lidé, hodně vzdělaní, a mně přijde, že ví vždycky všechno, takže je to v zásadě jedno. Ale kdybych si mohla vybrat, tak bych si zvolila Kalkulátora. Ten je sympatický a nemusel by mě stresovat,“ uvažuje Kateřina Neumannová.

Petr Čtvrtníček to pak trefně uzavřel:

Oni jsou všichni chytrý jak opice, ale ten Doktor – to je megaopičák.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • presskit Nova