Kalkulátorovi roste v Na lovu konkurence: Bandita je v obležení fanynek, zatím ale stále svobodný

Kalkulátorovi roste v Na lovu konkurence: Bandita je v obležení fanynek, zatím ale stále svobodný
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Libor Šimůnek alias Bandita v rozhovoru prozradil, jak je na tom se ženami. S nějakými se potkává, ale zatím jen v čistě přátelském duchu. Kromě toho popsal své pocity z debutu v pořadu Na lovu a prvních reakcí diváků. Ne vždy jsou nadšené.

Nový miláček fanynek, hned po Kalkulátorovi

Svůj premiérový výkon ve vědomostní soutěži Na lovu má už nový lovec Bandita zdárně za sebou. Kolegyně Dagmar Jandová a Viktorie Mertová si ho nemůžou vynachválit a říkají o něm, že je to hned od začátku hotový lovec. To jistě znamená, že před kamerou je jako doma, nedělá zbytečné chyby, alespoň ne často, a na první pohled vůbec nepůsobí nervózně.

Je to ale sympaťák a šarmantní mladík, který tak bude velkým trnem v oku sukničkáři Kalkulátorovi, jemuž podle Ondřeje Sokola poleze do zelí. Tohle samozřejmě berte jen jako humor typický pro danou televizní soutěž. Ve skutečnosti je Libor Šimůnek svobodný a volný jako pták, ačkoli – možná ne na dlouho.

„Můj nový miláček,“ píše divačka. „Hned po Jakubovi Kvášovském.“

Už teď je totiž Bandita v obležení nadšených fanynek, k čemuž se vyjádřil také v rozhovoru pro pořad TV Nova.

Jsem svobodný, nikoho nemám. Potkávám se s nějakými ženami, ale zatím je to všechno čistě kamarádské.

Je to jenom role, říká Šimůnek o Banditovi

U diváků sklidil Bandita úspěch, ačkoli ne úplně u všech. Někteří zmiňují, že je sympaťák, ale příliš mu nesedí kabátek, který je součástí jeho loveckého outfitu. Jiní podotýkají, že jako kantor může být dobrý, ale že by se na něj v televizi zrovna těšili, to říct nemohou. Jak svůj debut vnímá on sám?

Byl jsem hodně zvědavý a nervózní, jak to bude vypadat. Doufal jsem, že dobře. Dostal jsem přímo nějaké zprávy, moc hezké, jsem strašně rád a chtěl bych všem poděkovat. Potom jsem viděl i nějaké komentáře, někomu jsem se líbil, někomu zas tak moc ne, ale to k tomu bohužel patří. Snad lidi chápou, že nějaká ta temnější role tam je jenom role. Já jsem se většinou považoval za hodného človíčka, takže být Bandita je trošičku něco jiného, ale já to tak beru, baví mě to, i ta hra, strašně si to užívám.

Libor Šimůnek učí dějepis a matematiku na základní škole v Mladé Boleslavi. Z jeho účinkování v soutěži Na lovu jsou nadšení i žáci, kteří ho prý začali na chodbách zdravit jako Banditu. Snadno a rychle se zařadil také do týmu zkušených lovců, a jak se smíchem říká, už teď je všechny zbožňuje. Jsou to úžasní lidé a na každém si cení něčeho jiného.

Doktor Vševěd je můj vzor v profesním životě, prostě jeho odbornost je historie, doktorát, to je to, co chci. Belladonna mi zase strašně pomáhá při té roli, když se tam dostávám, protože sama to zná, také přišla trošku v průběhu, takže jsem za to moc rád.

Dodává, že nevraživost mezi ním a Kalkulátorem určitě nepanuje, naopak rád se s Jakubem Kvášovským potkává. Už spolu byli např. na fotbale. Divákům Libor Šimůnek přeje, aby se dál dívali a bavili se u toho, protože to je koneckonců hlavní důvod, proč to všichni dělají. „Jsem rád, že vás můžu bavit i já.“

Zdroje článku: