Na lovu: Padouch, ale sympatický, říká o novém kolegovi Doktor Vševěd

Na lovu: Padouch, ale sympatický, říká o novém kolegovi Doktor Vševěd
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Televizní soutěž Na lovu od září obohatí nový lovec, Libor Šimůnek s příhodnou přezdívkou Bandita. Ta může v leckom vyvolat dojem, že se jedná o nějakého zlého padoucha, ale lovci o něm říkají jen to nejlepší. Je přátelský, se smyslem pro humor a značným kulturním přehledem.

Nováček mezi ostatní lovce hned zapadl

Fanoušci vědomostní soutěže Na lovu budou moct od září vídat ve svém oblíbeném pořadu nového lovce, sympaťáka Libora Šimůnka, pro něhož byla vybrána přezdívka Bandita. Původně byl totiž soutěžícím a zvolené jméno má symbolizovat jeho přechod na stranu těch, kteří se snaží hráče oloupit o jejich výhry.

Možnost zúčastnit se castingů na lovce mu byla nabídnuta hned poté, co společně s týmem velkolepě zdolal Belladonnu. Jeho výkon tenkrát na všechny udělal velký dojem a pomohl mu k dosažení velkého snu. Z jeho úspěchu je nadšená celá rodina i nejbližší přátelé. Jak se ale na nováčka ve svých řadách dívají lovci?

„Libor mezi nás zapadl úplně bez problémů, jako by tam byl odjakživa,“ prohlásila samotná Viktorie Mertová, jejíž názor se prakticky přesně shoduje s názorem Jiřího Martínka alias Doktora Vševěda.

Chodí s námi i na kvízy, je s ním legrace, ale zatím bylo vlastně málo příležitostí se pořádně poznat.

Libor Šimůnek v rozhovoru prozradil, že byl ze setkání s lovci pochopitelně nervózní. Obavy se však okamžitě rozplynuly poté, co se dali do řeči. Prakticky ihned ho přijali za svého, pozvali ke společným tréninkům, ba dokonce na tradiční dovolenou, na niž lovci pravidelně jezdívají.

„Počítá se s plnou účastí. Kolektiv by se měl utužovat,“ míní Doktor Vševěd. „Přesnou lokaci ještě nevíme.“

Že se ale uvažuje o Polsku, naznačil posléze Kalkulátor Jakub Kvášovský: „Naplánovali jsme to tak, abychom alespoň část mohli absolvovat všichni. Vypadá to tak, že asi pojedeme do města Vratislav.“

Diváci se na sympatického Banditu těší

„Libor mezi nás zapadl hned a skvěle, má kamarádskou povahu a stejně jako my si libuje v různých hrách a kvízech,“ potvrdila Kvízová dáma Dagmar Jandová.

Samozřejmě má výborný všeobecný přehled, ale i obrovský kulturní rozhled nejen v tématech, kde by se to dalo u mladíka čekat, ale i tam, kde lidé jeho věku dost často tápou. K tomu má bezvadný smysl pro humor, padají z něj neuvěřitelně dobré a trefné hlášky, takže se mají diváci na co těšit.

Jak se zdá, nový lovec udělal báječný dojem. Co si pak naše geniální mozky myslí o jeho vtipné přezdívce? Pasuje k němu? Co se jim vybaví při slově bandita?

„Prostě padouch,“ říká stručně Doktor Vševěd. „Ale tohle je sympatický padouch…“

„Rychlý, přesný, nekompromisní,“ doplňuje Kalkulátor.

Kvízová dáma se rozpovídala více a opět velmi mile a přátelsky: „Když se řekne bandita s malým b, představuji si někoho zlého, kdo olupuje lidi. To „náš“ Bandita je v jádru velmi hodný a chystá se obírat soutěžící jen o případnou výhru. Ale stejně jako u ostatních lovců platí, že pokud bude tým šikovný a nahraje hodně bodů, bude to mít Bandita i se svým jménem hodně těžké.“

Diváci mu ovšem přejí mnoho štěstí: „Bandita je sympaťák, už se na něj těším. Tak hlavně ať mu to jde.“

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • presskit Nova,
  • čtenáři