Možné je všechno!: Během natáčení se podle Ondřeje Sokola všichni bavili, otázkou je, zda se pobaví i diváci

Možné je všechno!: Během natáčení se podle Ondřeje Sokola všichni bavili, otázkou je, zda se pobaví i diváci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
TV Nova uvádí novou improvizační komediální show. V deseti dílech uvidí diváci populární osobnosti, oblíbené herce a komiky, v situacích, v jakých je dosud neviděli. Čekají je soutěže, při kterých budou muset prokázat umění improvizace a často budou nuceni překonat sami sebe.

Ztřeštěné úkoly, napínavé hry a nelehké výzvy slibují neopakovatelnou atmosféru a zábavné situace. Součástí každého dílu je jedinečná hra „Šikmá plocha“, ve které hvězdní hosté hrají vtipné scénky odehrávající se uvnitř místnosti, která je postavena pod šikmým úhlem.

Eva Burešová, Pavel Zedníček a Martin Pechlát
Eva Burešová, Pavel Zedníček a Martin Pechlát | Zdroj: TV Nova

Diváky bych pozval na každou jednu vteřinu. Při natáčení šlo opravdu o život. Já sám jsem se dlouho nenasmál, jako když jsem sledoval své kolegy. V každé hře se chytil někdo jinej a dokázal to urvat za nás za všechny, což je parádní,

popisuje natáčení Ondřej Sokol.

Novou zábavnou show Možné je všechno! moderuje Pavel Zedníček. Moderování mu bylo svěřeno proto, že už je to pán v letech, a tak zkušenostmi a klidem má vyvažovat bláznění ostatních účinkujících, kteří jsou nabití energií.

Pavel Zedníček byl z nabídky chvíli zaskočený, ale nakonec ji přijal. Spolu s účinkujícími se v pořadu objeví celá řada zajímavých hostů a nikdo by se neměl brát příliš vážně.

Sestavu účinkujících tvoří Petra Nesvačilová, která je údajně nejzmatenější. Podobně je na tom i Hana Vágnerová. Nejprofesionálnější výkon podává Ondřej Sokol, který má na podobné dovádění trénink z Partičky. Překvapením pro všechny bude Jakub Štáfek. Zajímavé bude sledovat také Evu Burešovou, která se zatím jako komička nikde neukázala. Do show zavítá také Lucie Borhyová, Jiří Mádl, Martin Pechlát, Marek Němec a řada dalších.

Pár pozvánek

Martin Pechlát: Diváky bych rád pozval na něco neuvěřitelného. Budou svědky událostí, na které nikdo z nás nebyl úplně připravený. Z 99 % procent je to čirá improvizace, anebo dokonce – nebojím se říct – přímo boj o život. Improvizaci se běžně nevěnuji a rád jsem se jí přiučil.

Marek Taclík: Já si myslím, že člověk pozná známé herce tak, jako kdyby s nimi jel na tábor nebo šel na nějaký večírek. Ty hry jsou takové seznamovací a lidi jsou při nich velmi trapnokomičtí. Všichni jsou skvělí a Ondra Sokol je král improvizace.

Jakub Štáfek: V našich očích je ta show velká legrace, totální řachanda, fakt úlet. Je to pro lidi, co se chtějí u televize zasmát a bavit se.

Jiří Mádl: Myslím, že bezpečně mohu pozvat diváky na to, že se tu nějaká parta lidí opravdu fakt utrhla. Podle mě pro dva lidi je to poměrně přirozený a ti strhli všechny ostatní. Ta show je jako neřízená střela.

Některé improvizační hry

ŠIKMÁ PLOCHA

„Šikmá plocha“ je jedinečná hra, v níž celebrity předvádějí vtipné scény, které se odehrávají uvnitř pokoje, jenž je postaven pod 22,5° úhlem. O různé bizarní, překvapivé a zábavné momenty tak rozhodně nebude nouze.

Burešová, Nesvačilová
Burešová, Nesvačilová | Zdroj: TV Nova

VZHŮRU NOHAMA

Umíte si představit, že byste vařili vzhůru nohama? Hvězdné obsazení show ano. Vybraní dva účinkující hrají scénu na vybrané téma, přičemž jsou zavěšení vzhůru nohama.

POTMĚ

Herci hrají improvizovanou scénu v místnosti, kde je úplná tma. To, co se děje vevnitř, vidí divák díky kameře s nočním viděním.

Zábavný pořad představuje TV Nova v podzimním vysílání. Začíná se už 31.8. 

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • Autorský text