Možné je všechno! Možná se i legendární Partička dočkala konkurence v zábavě založené na improvizaci

Možné je všechno! Možná se i legendární Partička dočkala konkurence v zábavě založené na improvizaci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ondřej Sokol si už improvizaci před kamerou vyzkoušel, ale třeba pro Jakuba Štáfka, Jiřího Mádla a Evu Burešovou natáčení bylo novou zkušeností. Jak obstojí, o tom se diváci přesvědčí už tuto sobotu večer.

Pavel Zedníček se poslední roky moc v televizní zábavě neukazoval. Změna nastala až se seriálem Jedna rodina, kde má jeho postava poměrně velký prostor. A teď oprášil i další své letité zkušenosti a po dlouhé době se představí jako moderátor zábavného pořadu, který je specifický v tom, že je postavený z velké části na improvizaci.

V moderní zábavné show se objeví také Petra Nesvačilová, Erika Stárková, Martin Pechlát nebo Marek Taclík. Soutěžící by měli vystoupit ze své komfortní zóny a bez jasného scénáře jednoduše improvizovat při plnění ztřeštěných úkolů.

Diváky bych rád pozval na velkou srandu. Celá ta parta je skvělá, dělá blbiny a strašně ji to baví. Chemie mezi nimi funguje úžasně. Mně při natáčení tekly slzy,

říká Pavel Zedníček, který v roli moderátora celou hvězdnou improvizační show řídí.

Jeho slova potvrzuje i herec Marek Taclík:

Divák pozná známé herce tak, jako kdyby s nimi jel na tábor nebo šel na nějaký večírek. Ty hry jsou takové seznamovací a lidi jsou při nich velmi trapnokomičtí. Všichni jsou skvělí a Ondra Sokol je král improvizace.

Známé osobnosti si v každém díle vyzkouší několik improvizačních her. Hned v první epizodě budou Ondra Sokol a Eva Burešová zavěšení vzhůru nohama a zahrají scénku na téma pečení pizzy. Součástí každého dílu je jedinečná hra „Šikmá plocha“, ve které hvězdní hosté hrají vtipné scénky odehrávající se uvnitř místnosti, která je postavena pod úhlem 22, 5 stupňů.

Diváky bych rád pozval na něco neuvěřitelného. Budou svědky událostí, na které nikdo z nás nebyl úplně připravený. Z 99 % procent je to čirá improvizace, anebo dokonce – nebojím se říct –přímo boj o život. Improvizaci se běžně nevěnuji a rád jsem se jí přiučil,

vzpomíná na natáčení Martin Pechlát.

Ondřej Sokol doplňuje:

Upřímně se improvizace dost bojím, ale vlastně nikdy nejsem šťastnější, než když improvizuju. Vždy musím překročit malej strach a pak už to jde nějak samo. Všechny hry, kterých jsem se zúčastnil, mi přišly děsivý. Když mě třeba pověsili hlavou dolů, zažíval jsem šílenou paniku a téměř nevím, co se tam dělo. Ale když jsem byl v roli diváka, měl jsem milion nápadů a hrozně bych to chtěl hrát s nimi.

Určitě bude zajímavé sledovat hlavně ty herce, kteří se většinou prezentují v úplně jinych rolích, jako třeba Martin Pechlát, který je spíš prototypem starostlivého otce od rodiny a chápajícího partnera než komika, který si dělá legraci hlavně sám ze sebe. Ani prominentní hvězdička TV Prima Eva Burešová se divákům doposud v žádné čistě komické roli neukázala.

Fanouškům zábavy založené na improvizaci bude možná chybět Richard Genzer, který v konkurenční Partičce předvedl naprosto neuvěřitelný talent.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • Autorský text