Milostné skandály světových celebrit, na které se nedá zapomenout

Milostné skandály světových celebrit, na které se nedá zapomenout
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V průběhu let jsme viděli několik slavných hereckých párů, které se zamilovaly a vzaly. Tvářily se, že je to navždy a ani smrt je nerozdělí. Vypadalo to, že je čeká pohádkový život. Pokud nás však Hollywood něco naučil, pak je to to, že vztahy těchto idealizovaných bytostí nemají často dlouhého trvání.

Se slávou je sice spojený život plný přepychu, ale často významnou roli hraje odloučení během natáčení a svůdné asistentky, fanynky, fanoušci, kolegyně a kolegové nablízku v době, kdy je rodina daleko.

Ashton Kutcher, Demi Moore a Sara Leal

Ashton Kutcher a Demi Moore byli manželé šest let, když administrativní asistentka Sara Leal tvrdila, že má intimní vztah s Kutcherem v rozhovoru pro Us Weekly. Holka se s tím opravdu nepárala a už asi měla dost planých slibů svého přítele, že to s Demi doma proberou.

Podle knihy Demi Moore vydané v roce 2019 se tak tato žádaná a slavná žena dozvěděla o záletech svého zajíčka z Googlu. To ji přimělo k přímé konfrontaci a nevěrník se manželce bez mučení přiznal. Následoval rozvod, který stárnoucí hvězda nenesla lehce, zatímco se její bývalý muž na trhu volných a bohatých nápadníků sotva stačil ohřát.

Když v roce 2017 přebíral herec cenu za charakterního filmového hrdinu, utrousil, že je pravděpodobně prvním člověkem, který takovou cenu obdržel i přesto, že byl jako cizoložník označený v každém časopise, kde se o něm psalo.

Billy Bob Thornton, Laura Dern a Angelina Jolie

Angelina Jolie a Billy Bob Thornton
Angelina Jolie a Billy Bob Thornton | Zdroj: s_bukley / Depositphotos

Když Angelina Jolie ukázala Pittovi, co umí její smyslné rty, rozhodně to nebylo poprvé, kdy si vyhlédla zadaného muže. Už dávno předtím dokázala očarovat jako mladá rebelka Thorntona, a to tak moc, že chudák zapomněl, že už jednu přítelkyni má. Laura Dern měla však v té době smůlu, že byla na natáčení mimo domov, a tak když se vrátila domů, její dvouletá známost byla pryč. Její fešák se dokonce stihl oženit, zatímco s ní se k tomu za dva roky neodhodlal. Laura Dern své tehdejší pocity popsala jako náhlou smrt. A nikdy se jí nedostalo slušného vysvětlení.

Hugh Grant a Elizabeth Hurley

Hugh Grant a Elizabeth Hurley
Hugh Grant a Elizabeth Hurley | Zdroj: everett225, s_bukley / Depositphotos, koláž

Jeden z nejoslnivějších párů neměl asi ve hvězdách šťastnou budoucnost. Jen stěží se dá pochopit „úlet“ Granta, který mohl mít v náruči tisíce krásných dívek, že si jednoduše zaplatil ten nejlevnější a nejšpinavější milostný zážitek s nevzhlednou pouliční prostitutkou. A ještě se u toho nechal nachytat a dostal pokutu za přestupek za chlípné chování na veřejném místě.

O několik dní později se ke „špatné věci“ přiznal a hluboce svého chování litoval. To mu zachránilo kariéru i vztah s modelkou a herečkou Elizabeth Hurley. Jenže Hurley se přes takovou ostudu a ponížení nedokázala přenést, přestože se snažila. V roce 2000 tak oblíbený pár oznámil rozchod.

Jude Law a Sienna Miller

Jude Law a Sienna Miller
Jude Law a Sienna Miller | Zdroj: Chinalmages, PopularImages / Depositphotos, koláž

I Jude Law se spoléhal na to, že když si hlavu posype popelem, bude mu odpuštěno. Přiznal, že měl románek s chůvou svých dětí. Ta využila svých pět minut slávy a náležitě vše vylíčila novinářům.

Sienna Miller se krátce po přiznání svého partnera rozhodla vztah ukončit. O mnoho let později popsala, že neunesla tlak médií, kdy jí paparazzi pronásledovali na každém kroku a každý den se o jejím vztahu psalo. V té době hrála v inscenaci od Shakespeara a každý den musela vystoupit před 800 lidí v divadle. Popsala, že byla v šoku a vůbec si nepamatuje asi šestitýdenní období svého života. S odstupem času však uznala, že když člověk zvládne takovou zradu, zvládne potom všechno.

Zdroje článku: