Malý sraz si uprostřed léta dalo několik herců a hereček ze seriálu ZOO

Malý sraz si uprostřed léta dalo několik herců a hereček ze seriálu ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dostaveníčko bylo sice u vody, ale ani tři mladé krásky se nepochlubily, jak jim to sluší v plavkách. Ani opálením zrovna moc nevynikaly. Nádherné letní šaty si pro objektiv vzala Lucie Černá, která tentokrát sestru nechala doma.

Herci se setkali s fanoušky a zmínili se, co jejich postavy čeká v závěru seriálu. Děj některých postav už byl částečně odhalený, takže jediným velkým tajemstvím zůstává, zda bude seriál v nějaké podobě pokračovat dál. TV Prima zatím mlčí a ani nenaznačuje. Diváci se tedy spíše zmohou těšit na nový seriál s pracovním názvem Tři kamarádi, kam se přesunul ze ZOO „Albert“ (David Gránský), který si zahraje mladého lékaře Petra Krále. V seriálu se objeví také řada herců ze Slunečné.

Hesová, Pecháčková, Plojhar
Hesová, Pecháčková, Ployhar | Zdroj: FTV Prima

O svých letních aktivitách se zmínila Lucie Černá, kterou známe ze seriálu jako Izabelu, čerstvou maminku malého Vojtíška, která bude muset čelit spolu s Terezou policejnímu vyšetřování, ale nakonec se dočká spolu se sestrami svatby.

Herci ze seriálu ZOO si poctivě užívali prázdnin. Jak strávili svoje volné dny? Lucie Černá, Veronika ŽilkováMichaela Pecháčková se pochlubily, jaké měly léto, a zároveň nakously, co čeká jejich postavy ve finále seriálu.

 V létě jsem byla ve Francii v horách, kde jsem trávila volno na skalách,

popisuje Lucie Černá a prozrazuje, že její postavu čeká několik dramatických okamžiků.

Diváci se mají na co těšit, přijdou velké zvraty a zažijeme i několik dramatických situací.

Veronika Žilková přiznala, že si léto zařídila podle svého.

Jsou to první prázdniny, kdy nikomu nemusím organizovat dovolenou, protože už jsou všechny děti dospělé. Občas na mě zbydou vnoučata, ale jen málo, což mě mrzí. Léto věnuji hodně hraní a jsem spokojená.

 Její Petru Hubáčkovou dožene v ZOO jen samé štěstí. Z uklízečky povýšila a obchoduje s hnojem.

Čeká nás grand finále, dozvíte se, kdo koho miluje a kdo koho ztratí, a já jsem ráda, že i mně scenáristé, v mém věku, našli lásku. Těším se na happy end,

usmívá se herečka.

Michaela Pecháčková coby Sid přiznává, že léto utíká mílovými kroky a ona se ho nějak nechce vzdát.

Byla jsem s rodiči a sestrou u moře v Bulharsku. Možná ještě jednou moře stihneme, uvidíme. Letí to hrozně rychle a čas není. Hodně jsme cestovali také po Čechách. Diváky, kteří fandí Sid, čeká jedno hezké překvapení, bude mít i starosti, ale nakonec všechno dobře dopadne,

usmívá se herečka.

Mladá herečka, která své léto podrobně dokumentuje na sociální síti, si v seriálu zažije počáteční těhotenství, ale bříško už asi nestihne, pokud seriál definitivně skončí.

Jiří Ployhar strávil léto pracovně.

Hodně jsem natáčel, nadaboval jsem asi jedenáct seriálů a točil jsem i jiný pořad. Na dovolené jsem nebyl osm let a toho jsem se lekl. Prázdniny si budu muset tedy ještě udělat. V seriálu ZOO nás čeká velké finále, něco se dá odhadnout, něco ne a bude to překvapení. Mému Richardovi se cosi stane a bude to docela závažné. Máte se na co těšit,

slibuje herec.

Sára Milfajtová a Šimon Bilina se o zážitky z léta nepodělili. Malá Adélka Hesová se objeví ve zmíněném novém seriálu.

Pochvaluje si nového seriálového bráchu Patrika Děrgela, který si zahraje v novém seriálu mladého zámeckého pána a jeho pozornosti neujde jedna z hlavních postav Veronika, kterou hraje Anastasia Trmal (dříve Chocholatá). A pár to bude opravdu krásný. Nejspíš to ale nebudou mít snadné.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text