Talentovaná Lucie Vondráčková ve StarDance překonala strach ze zvedaček. Máme se nač těšit

Talentovaná Lucie Vondráčková ve StarDance překonala strach ze zvedaček. Máme se nač těšit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nová řada StarDance klepe na dveře a s ní živé přenosy krásných tanečních vystoupení. Letos se mezi soutěžícími objeví také herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková, která prakticky denně usilovně dře s partnerem Lukášem Bartůňkem. Nervózní je snad jenom ze zvedaček.

Nervozita je zatím ještě daleko

První večer nové řady StarDance se blíží a diváci se určitě už nemohou dočkat pohledu na taneční páry, jejich nádherné kostýmy, na známou kapelu a oblíbené moderátory. Jak se s myšlenkou na své první vystoupení v populární show vyrovnává herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková, která bude tančit s Lukášem Bartůňkem, prozradila dotyčná v rozhovoru pro eXtra.cz.

Zatím to nevnímám, protože máme před sebou ještě hodně tréninků, takže až teprve dojedeme poslední trénink, budu se zabývat tím, že máme před sebou přímý přenos.

„Já si myslím, že to přijde dřív, ale každý cítí nervozitu jinak,“ dodal Lukáš Bartůněk. „Většinou to mám tak, že jako postupně, lehce… Ta fakt nervozita nastoupí až těsně před tancem. Pak, když vlezeme na parket, tak už nic.“

Strach z výšek a možného pádu překonala

V divadle Lucie Vondráčková podobnou nervozitu už neprožívá, jelikož to dobře zná. Koneckonců tam hraje od čtrnácti let. Zatím netuší, co přesně ji čeká ve StarDance, a tak je určitě možné, že tam bude nervozita naopak paralyzující. Od začátku však byla skvělou tanečnicí, jak její partner potvrdil. Postupně samozřejmě dosáhla velkých pokroků, zároveň ovšem zbývá ještě spousta věcí, které je třeba doladit. Podobné pocity jistě prožívají všichni soutěžící. Lukáš Bartůněk si ale Lucii vyloženě chválí.

Je výborná a myslím, že se máte na co těšit.

V souvislosti se StarDance, divadelními představeními a hraním v Ulici se o Lucii Vondráčkové poslední dobou hojně píše, že viditelně zhubla. Na první pohled se jeví drobnější, i když sama prý nemá pocit, že by nějak výrazně shodila.

Spíš se mi zdá, že tanec lidi zpevňuje. Vím, že Jana Paulová zhubla deset kilo.

Nato Lukáš Bartůněk s humorem dodal, že kdyby deset kilo zhubla ona, už by tady ani nebyla, tak je drobounká. Sportu jako takovému se herečka moc nevěnuje, tancování jí prý aktuálně úplně stačí. Chodí ale ráda na procházky se psem. Že je chodec na dlouhé tratě, se o ní všeobecně ví.

To není sport, to si tak jako chodím a učím se texty na Soňu.

Soňa Čechová je intrikující ředitelka školy, která v nekonečném seriálu Ulice momentálně pije krev nejen svým podřízeným, ale hlavně divákům. Doufejme, že se jejich nenávist k postavě neodrazí na hodnocení a hlasování pro Lucii Vondráčkovou ve StarDance.

Pokud snad v tanci dosud vnímala nějaké limity, pak to musely být zvedačky. Celoživotně se jich bála, ať už to bylo v muzikálech nebo kdekoli jinde, omlouvala se ze strachu, že spadne. Lukáš Bartůněk, mistr zvedaček, ji ale donutil, a tak nakonec překonala své limity. V minulosti utrpěla zranění nohy, které o sobě naštěstí nedává při trénincích na StarDance nijak vědět. Snad se jí tedy bude v soutěži dařit.

Zdroje článku: