Lucie Vondráčková baví své fanoušky na Instagramu. Nezdráhá se pochlubit příspěvky ze své dovolené u moře

Lucie Vondráčková baví své fanoušky na Instagramu. Nezdráhá se pochlubit příspěvky ze své dovolené u moře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lucie Vondráčková si užívá letních slunných dní u moře se svým partnerem a dětmi. Její fanoušci nadšeně sledují zábavná videa, která přidává na instagramový profil ze svých cest. Ovšem někteří si ani zde neodpustí pichlavé poznámky na její roli v Ulici!

Zpěvačku a herečku Lucii Vondráčkovou zná jistě každý. V poslední době ji můžeme na televizních obrazovkách vídat ještě častěji, protože se objevila na televizi Nova coby nová postava v seriálu Ulice. Její herecký výkon sklízí úspěchy a diváci s napětím sledují její dějovou linku, která s osudy postav pořádně zamíchala už v minulém roce. To diváci ještě netušili, a možná ještě ani sama Lucie, jak se její role vyvine a co se z učitelky Soni vyklube. Lucie Vondráčková sice sklízí obdiv za její obdivuhodný herecký výkon, ale mezi předními fanoušky Ulice si získala nálepku negativní postavy, kterou diváci rozhodně v oblibě nemají.

Oblíbená herečka své fanoušky pravidelně informuje

Fanoušci mohou Lucii Vondráčkovou sledovat také na sociálních sítích, kde je velice aktivní. Na svém instagramovém profilu zveřejňuje příspěvky nejen z natáčecích dní, ale také z jejího soukromého života. Nedávno Lucie zveřejnila hned několik příspěvků z jejích cest do zahraničí. Se svým partnerem a syny navštívila Řecko, o čemž se nejednou podělila na svém instagramovém profilu. Její fanoušci a sledující mohli zhlédnout její zábavná videa z cestování a pobytu u moře s celou rodinkou. Lucii to tam skutečně sluší a štěstím celá září. Dovolenou si očividně naplno užila a odpočinula si od natáčecích dní.

Lucie musí snášet pichlavé komentáře

Ani u jejích dovolenkových videí si sledující občas nemohou odpustit nějaký ten provokativní komentář a narážku na její roli v Ulici. V komentářích pod jejím videem se například objevil komentář: 

To se to cestuje když vám Irena dala tučné prémie, chudák magda aby si sháněla práci.

Někteří diváci Ulice berou roli Soni vážně a nerozlišují realitu od fikce, jak někteří sledující v komentářích zmiňují. Dokonce se pichlavých narážek na dění v Ulici objevuje pod příspěvkem mnohem více. Jiný sledující si zase neodpustil narážku na Prokopa, s nímž Soňa v Ulici vede milostný vztah. Komentář mluví za vše: “a jeste s cizim chlapem co!? Chudak prokop. Akorat ho taha za cumak!” Někteří fanoušci to berou jako vtip, někteří možná vážně, každopádně se živá diskuze pod jejím příspěvkem z dovolené pořádně rozproudila.

Fanoušci Ulice se mají ještě na co těšit!

Lucie Vondráčková se přesto nebojí sdílet své zážitky z dovolené na Instagramu. Se svým partnerem vypadá spokojeně a ráda se pochlubí tím, jak si užívá moře, tepla a sluníčka. Fanoušci Ulice si na jejím instagramovém profilu také přijdou na své! Lucie sdílí mnoho příspěvků z natáčení Ulice a ze zákulisí. Pokud i vás zajímá, jak bude pokračovat dějová linka s Prokopem, pak se vyplatí sledovat profil Lucie, která své sledující pravidelně zásobuje novými příspěvky z natáčecích dnů.