Lucie Vondráčková: Alkoholik, nebo život užívající si matka?

Lucie Vondráčková: Alkoholik, nebo život užívající si matka?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková zveřejnila post na Instagramu, který pro někoho překvapivě vyvolal u pár lidí negativní reakce.

Babovřesky nejen na plátně

Mladší generace budou Lucii Vondráčkoovou znát především s Troškovy trilogie Babovřesky. Kromě herecké kariéry si vybudovala stabilní postavení i jako zpěvačka. Pokud se ale oprostíme od práce, je tato 44 letá žena především matkou dvou kluků, Matyáše a Adama. 

Po rozvodu s otcem svých dětí Tomášem Plekancem, si prošla náročným obdobím. Nyní je však vše šťastně uzavřené a zdálo by se, že má tedy prostor pro to mít ničím nerušený život. To by ale nemohla být celebritou. Ty výběrem svého povolání se vzdaly části svého soukromí a kvůli tomu budou lidmi i probírány, pokud se najde něco, co se zrovna někomu nelíbí.

Dovolená, čas na odpočinek a zábavu, ale očividně ne pro každého

Prázdniny jsou období, kdy i televizní hvězdy regenerují a vybírají si dovolenou. Stejně tak se toho chopila Lucie Vondráčková a se svou rodinou odletěla na dovolenou k moři. Přidávání příspěvků na Instagram bývá obvyklé a ani Lucie není výjimkou. Tentokrát však zveřejnila video, ve kterém tancuje. 

Pro ty, kteří neví, oč jde, nešlo o žádnou skupinovou profesionální akci. Herečka na dřevěně chodníku na pláži tancovala pro radost. Nejspíše ani jí nenapadlo, že takovýhle čin z radosti může vyvolat něco jako nařknutí z alkoholismu. 

Vyjádření Lucie

Pod svůj taneční příspěvek, kam nejmenovaný napsal toto nařknutí, přišpendlila herečka své vyjádření. Už jen obhajování si veselého tance je nesmysl, Lucie se s tím ale poprala s grácií. K takovémuto chování, ať už jde o křepčení, nebo něco jiného jí vede její povaha. Není suchar a ráda si ze sebe udělá radost. Jak sama zmínila, 

Takhle prdlá jsem bohužel nonstop i bez kapky alkoholu a nejradši ( a velmi často) ze sebe dělám úplnýho pitomce před svýma dětma. Protože miluju, když se smějou,

je jasné, že je to naprosto přirozené chování. Holt jen pisatel negativního komentáře buď nemá smysl pro humor, nebo má hodně smutný život. A nebo si jen potřeboval ulevit a vypustit do světa svou denní dávku haterovství.

Herečka dále zmínila, že je velmi přísnou abstinentkou a tím vyvrátila veškeré pochyby. Koneckonců vlastní názor si na toto můžete udělat sami. v odkazu pod článkem je odkaz na událost.

Závěrem

Nenávist je, byla a bude. Na někoho dopadá méně, na známé osobnosti více. Přeci jen jsou více vidět, mají větší dosah a tím pádem i větší spektrum svých sledujících a pravděpodobně tak i vyšší šanci, že je mezi něma někdo, kdo jen rád kazí radost druhých. To je ovšem daň za úspěch a každý se s tím musí vyrovnat po svém. 

Krásné ale je, že na každý nenávistný komentář se najdou stovky těch kladných.