KVÍZ: Na lovu – Pan Lišák vysvětlil průběh hospodských kvízů. Zkuste ale i ten náš

KVÍZ: Na lovu – Pan Lišák vysvětlil průběh hospodských kvízů. Zkuste ale i ten náš
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hospodské kvízy představují oblíbenou zábavu všech našich lovců z pořadu Na lovu, včetně Václava Slabyhoudka. Ten během rozhovoru v Blízkých setkáních popsal jejich průběh a prozradil i jiné zajímavosti ze svého života.

Václava Slabyhoudka známe z oblíbeného vědomostního pořadu Na lovu jako zrzavého Pana Lišáka. Když ale zrovna nezkouší dohnat soutěžící v napínavé štvanici, věnuje se svojí zajímavé a rozmanité práci právníka, při níž se, jak řekl v Blízkých setkáních herečce a moderátorce Tereze Kostkové, stále vzdělává. To se mu pak samozřejmě hodí i ve zmíněné soutěži.

Poměrně intenzivně a pravidelně se pořádají po různých hospůdkách velké kvízy, jichž je právě Václav Slabyhoudek častým účastníkem. Probíhá to obvykle tak, že se nejdříve sestaví tým ze dvou až osmi členů. Moderátor pokládá otázky ze všech možných oborů, pokud se nejedná o speciální kvíz na určité téma. Většinou se ale jedná o kvízy všeobecné, skládající se z deseti témat, přičemž na jedno kolo připadají dvě témata. Součástí bývají třeba i obrázkové prezentace. Do odpovědních archů se pak zapisují odpovědi.

Nic tak složitého po vás při řešení našeho kvízu chtít nebudeme, ale správné odpovědi byste samozřejmě označovat měli. Přejeme vám hodně štěstí, ať se to podaří.

Nebojte se případných chybiček a vyzkoušejte další zábavné kvízy inspirované soutěží Na lovu. Dozvíte se tak jistě i něco zajímavého, třeba o moderátoru Ondřeji Sokolovi.

Zdroj článku: