KVÍZ: Na lovu – Pro hospodské kvízy má Pan Lišák slabost, otázky z toho našeho mu ale daly zabrat

KVÍZ: Na lovu – Pro hospodské kvízy má Pan Lišák slabost, otázky z toho našeho mu ale daly zabrat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když byl hostem v Blízkých setkáních, promluvil Václav Slabyhoudek alias Pan Lišák o svém vzdělání, práci, cestě do soutěže Na lovu i o skutečnosti, že se ho lidé často ptají, jak si vede v hospodských kvízech. V našem kvízu jsme ale shromáždili otázky, ve kterých chyboval.

Pořadem Blízká setkání s Terezou Kostkovou už prošla většina lovců z oblíbené televizní soutěže Na lovu, kromě nejnovějšího Bandity a ještě kromě Václava Slabyhoudka neboli Pana Lišáka. Ten ale danou chybu právě napravil a známé herečce a moderátorce se svěřil se spoustou zajímavostí souvisejících právě s působením v soutěži a s novým lovcem. Libor Šimůnek teď tvoří věkově nejmladší posilu, jíž byl vlastně až do této chvíle Pan Lišák.

Václav Slabyhoudek vystudoval práva a fakultu sociálních věd, konkrétně mezinárodní teritoriální studia. Je velmi pozorný a bystrý, což je pro lovce nepochybně velká výhoda. Fanoušci se ho nevyptávají výlučně na pořad Na lovu, ale někdy i na to, jak se mu vedlo v posledních hospodských kvízech.

Ví se o něm totiž, stejně jako o ostatních lovcích, že má tyto kvízy ve velké oblibě, a tak se často setkává s otázkami, jak je na tom jeho tým a kolik bodů zase nahrál. Za úspěšné splnění našeho kvízu sice žádné body nedostanete, ale můžete mít dobrý pocit z jeho zdolání.

Kvízů, ve kterých můžete vyzvat na souboj Pana Lišáka, máme k dispozici více, ale pokud byste radši zkusili pokořit třeba Kalkulátora nebo Doktora Vševěda, prosím, jen do toho.

Zdroj článku: