KVÍZ: Na lovu – Lovkyně znají své slabé stránky. Následující kvíz odhalí ty vaše

KVÍZ: Na lovu – Lovkyně znají své slabé stránky. Následující kvíz odhalí ty vaše
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbený pořad Na lovu nás těší už šestou sezónu. Za tu dobu, co jsou lovkyněmi, se Kvízová dáma a Belladonna stihly zlepšit ve spoustě věcí, které jim dříve příliš nešly. V našem kvízu se dozvíte, v čem byste se možná potřebovali zlepšit vy.

Kromě toho, že si lovkyně Belladonna a Kvízová dáma pochvalují spolupráci s novým sympatickým lovcem Banditou, jsou nadšené také z natáčení dalších Hvězdných speciálů Na lovu a lákají diváky k podívané s mnoha známými osobnostmi. Tyto epizody běží na televizních obrazovkách vždycky v neděli vpodvečer, zatímco klasické díly Na lovu lze sledovat ve všedních dnech.

Vědomostní soutěž Na lovu vstoupila už do šesté sezóny a za dobu vysílání přinesla mnoho zajímavostí, speciálů ve prospěch charit a zábavných dílů s celebritami. I samotní lovci se za tu dobu změnili, v ledasčem zdokonalili a posunuli dál.

„Tím, že jsem třeba ve sportu byla na začátku hodně špatná, tak tam byl největší prostor pro zlepšení. Takže si myslím, že není zbytí, že jsem se v tom musela trošku zlepšit,“ směje se Viktorie Mertová během rozhovoru pro pořad TV Nova.

„Já se zase snažím víc sledovat společenskou situaci,“ připouští Dagmar Jandová. „Aktuální situace, politiku a tak.“

Pokud vás zajímá, v čem jsou vaše silné a slabé stránky, vyzkoušejte náš kvíz. Třeba vám je pomůže odhalit.

Až si budete chtít odpočinout od práce a zároveň se obohatit o nové postřehy, můžete sáhnout po dalších neméně zábavných kvízech a vyzvat na souboj třeba právě Kvízovou dámu či Belladonnu.

Zdroj článku: