KVÍZ: Na lovu – Všechny lovce spojuje záliba v kvízech. Vyzkoušejte si také jeden

KVÍZ: Na lovu – Všechny lovce spojuje záliba v kvízech. Vyzkoušejte si také jeden
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kvízů na osvěžení znalostí a zlepšení paměti není nikdy dost, to vědí dobře všichni lovci z pořadu Na lovu. Nechte se inspirovat a pusťte se také do několika zábavných kvízů, třeba právě do tohoto. Najdete v něm otázky, nad nimiž zůstal rozum stát i samotným lovcům.

Na tom, že nový lovec Libor Šimůnek s vtipnou přezdívkou Bandita zapadl mezi ostatní bez problému, se shodují všichni lovci. Může nám to za ně potvrdit Václav Slabyhoudek alias Pan Lišák.

Prakticky hned od začátku jeho lovecké kariéry se zapojil do našich společných tréninků a chodí s námi i na hospodské kvízy. Popsal bych ho jako velkého pohodáře, který nezkazí žádnou srandu. A oceňuji jeho znalost hudby, zvláště české klasiky.

„Bandita je lovec, který bude soutěžící okrádat o peníze – myslím, že i docela s gustem,“ dodala Belladonna. „Je to zároveň tak trošku odpadlík, protože původně byl soutěžící a nakonec přešel na druhou stranu zákona.“

Smysl pro humor oceňují na mladém kolegovi i zbylí lovci, stejně jako jeho velký kulturní přehled, nadšení, přátelskou povahu nebo zálibu v kvízech. Tu s naší loveckou partou možná sdílíte i vy, proto jsme pro vás připravili další kvíz inspirovaný populární vědomostní soutěží. Uvidíme, jak si poradíte se zapeklitými otázkami z Na lovu.

Na příležitost čekají další záludné kvízy zahrnující otázky z čím dál oblíbenějšího pořadu Na lovu či Superlovu. Neváhejte a pusťte se do těch, ve kterých budete moct vyzvat na souboj Pana Lišáka, Kvízovou dámu nebo Kalkulátora.

Zdroje článku:
  • Presskit Nova,
  • autorský text