KVÍZ: Na lovu – Za to, že se Bandita přihlásil do soutěže, může trochu i Pan Lišák

KVÍZ: Na lovu – Za to, že se Bandita přihlásil do soutěže, může trochu i Pan Lišák
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Řady lovců rozšiřuje nováček Libor Šimůnek, jenž propadl kouzlu hospodských kvízů stejně jako jeho zkušenější kolegové. Pro vás máme také zajímavý kvíz, který prověří vaše znalosti z nejrůznějších oborů.

Pětice oblíbených lovců z pořadů Na lovu a Superlov se udržuje v kondici mimo jiné tím, že společně často chodí na nejrůznější hospodské kvízy. Ty jim pomáhají procvičovat paměť, osvěžovat staré vědomosti a získávat nové. Pečuje nový lovec Bandita o svou formu podobným způsobem? V rozhovoru Libor Šimůnek prozradil, že s přáteli začali pravidelně chodit na kvízy asi před rokem a půl.

Jelikož se nám hned první kvíz podařilo vyhrát, stala se z toho naše oblíbená činnost. V poslední době jsem i pravidelně zván na kvíz s týmem Pana Lišáka, což je vždycky velká akce. Na jednom kvízu asi před rokem jsem krátce s Lišákem mluvil a on říkal, ať se přihlásím do Na lovu. No a tak jsem tady.

Tak to vidíte, Václav Slabyhoudek našeho nového lovce tak trošku inspiroval k tomu, aby dal účasti v Na lovu reálnou šanci. Nám se k tomu možná podaří inspirovat i vás, a sice následujícím zábavným kvízem. Když ho zdoláte, budete mít hned větší šance poprat se s opravdovou televizní soutěží.

Nezapomeňte vyzvat k souboji také jednotlivé lovce a vypořádat se s otázkami, které jim v pořadu Na lovu zamotaly hlavy. Můžete si to pomyslně rozdat třeba právě s Panem Lišákem, případně s Belladonnou nebo Kalkulátorem.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • presskit Nova