KVÍZ: Na lovu – Při natáčení se Belladonna nenudí. Hravý štáb by jí to ani nedovolil

KVÍZ: Na lovu – Při natáčení se Belladonna nenudí. Hravý štáb by jí to ani nedovolil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Být lovcem v pořadech Na lovu a Superlov rozhodně neznamená být pod neustálým tlakem a v pohotovosti. Členové štábu to lovcům i moderátorovi dovedou hezky zpestřit poťouchlými kanadskými žertíky. Ale celkově tam panuje pohoda hlavně díky přátelské atmosféře.

Natáčení pořadů Na lovu a Superlov si Viktorie Mertová alias lovkyně Belladonna nemůže vynachválit. Jak prozradila v rozhovoru pro pořad TV Nova, ve štábu panuje báječná atmosféra.

Vlastně se tam pořád něčemu spolu smějeme a čím dál častěji vymýšlíme nějaké blbůstky, abychom se vzájemně pobavili a nezačali se nudit.

To ale v případě takto vtipné podívané určitě nehrozí, zvláště ve společnosti geniálních lovců a charismatického moderátora Ondřeje Sokola. Vztah k němu má Viktorie výborný. „Ondra je velký profík. Když se na to dívám, strašně obdivuju tu jeho práci. Spolupráce s ním je úplně skvělá.“ Na otázku, kdo z lovců je jí nejbližší, se prý nedá odpovědět.

My jsme fakt všichni hrozně dobří kamarádi, bylo by strašně nefér někoho jmenovat.

Pokud i vy patříte k fanouškům lovců a zmíněných vědomostních soutěží, jistě si rádi vyzkoušíte náš kvíz inspirovaný právě pořadem Na lovu. Najdete v něm otázky, které zde zazněly a s nimiž si lovci, jakkoli sečtělí a zkušení, nedokázali poradit. Budete mít více štěstí?

Nějaká ta chybička se vždycky vloudí, ale my vám ji odpustíme, když zkusíte další kvízy. Koneckonců je to příjemně strávená chvilka, kdy se krásně odreagujete od práce a všedních starostí. Navíc si oprášíte vědomosti ze školy. Zkuste otázky určené Kvízové dámě nebo Kalkulátorovi.

Zdroj článku: