KVÍZ: Na lovu – Přepracovaný Ondřej Sokol rád cestuje, ale v létě hodlá jen odpočívat

KVÍZ: Na lovu – Přepracovaný Ondřej Sokol rád cestuje, ale v létě hodlá jen odpočívat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ondřej Sokol bývá celý rok v jednom kole, snad ani na chvíli se nezastaví a neustále něčím baví diváky. Ani jeho energie ale není nevyčerpatelná. V rozhovoru prozradil, že novou plánuje nastřádat poleháváním u moře. A vy, pokud si chcete dopřát chvíli relaxace, můžete zkusit náš kvíz.

Charismatického moderátora Ondřeje Sokola jistě není třeba dlouze představovat, dobře ho znají např. diváci show Tvoje tvář má známý hlas nebo soutěží Na lovu a Superlov. Ty ho v poslední době hodně zaměstnávají, stejně jako hromada další práce, od které se ani v létě neutrhne. Na natáčení dalšího nového projektu ale prozradil, že nějaké to volno si přece jen dopřeje. Jak sám uznává, už ho rozhodně potřebuje.

Mám toho fakt tolik za ten rok, že potřebuju načerpat energii, takže v létě skutečně ležím u moře. V zimě lyžuju, to strašně miluju. Nebo teď snowboarduju, protože mě moje dítě přeučilo, a to fakt zbožňuju, takže zimní dovolená je aktivní, ale u moře jenom ležím a čtu a čtu a čtu.

Mnohým divákům je jistě známo i to, že Ondřej Sokol je velký cestovatel.

Díky jednomu natáčení jsem se podíval prakticky po celém světě. Mám určitě spoustu destinací, kam bych se chtěl vrátit, protože mě fascinují, třeba Japonsko. To je pro mě země úplně neuvěřitelná. Ameriky jsem projel už taky kus, ale ještě ne celou, to mi bude taky chvíli trvat. Ten svět je nádherný, opravdu, i na vlastní oči.

Je to tak, ale určitě se z cest zase rád vrátí domů a do televizního studia, kde vznikají další díly oblíbených pořadů. Do Superlovu nebo Na lovu se můžete v duchu přenést také prostřednictvím našeho kvízu.

Chcete si vyzkoušet další podobné kvízy a vyzvat na souboj některého ze samotných lovců? Není nic snazšího. Zkrátka zkuste odpovědět na otázky, se kterými se potýkal Doktor Vševěd, Kalkulátor nebo Pan Lišák. Uvidíme, jestli si povedete lépe.

Zdroje článku: