KVÍZ: Na lovu – Belladonna od začátku věděla, že bude muset být trochu zlá

KVÍZ: Na lovu – Belladonna od začátku věděla, že bude muset být trochu zlá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zapojte se do našeho kvízu, v němž na vás čekají otázky pronesené v oblíbené soutěži Na lovu. Těmhle musela čelit Belladonna, ale pohořela. Je služebně nejmladší lovkyní a už od svého příchodu věděla, že si bude hrát na zlou princeznu.

Viktorie Mertová se divákům vědomostního pořadu Na lovu poprvé představila jako Belladonna v polovině třetí řady. Od té doby už stihla potrápit mnoho soutěžících a vysloužila si pověst přísné lovkyně.

„Myslím, že od chvíle, co jsem nastoupila, bylo celkem jasné, že budu trošičku ta zlá princezna vedle Dáši Kvízové dámy, která je hodná,“ odpověděla s úsměvem v pořadu TV Nova na otázku, jak vnímá roli lovkyně a jak ji podle ní vnímají soutěžící a diváci. „Jsem s tím od začátku docela smířená, že jsem poměrně ostrá, a držím se té role. Ne že bych vyloženě šla přes nějakou svoji přirozenost, ale myslím si, že tam prostě od toho jsem.“ 

Někdy v soutěži zazní otázky, které zaskočí i geniální lovce. Belladonna prohlašuje, že nemá žádnou tajnou taktiku, jak obstát, naopak spolu s kolegy soutěžícím často radí, že je dobré improvizovat. I když člověk nezná odpověď, může si zkusit tipnout. Možná bude mít štěstí a zrovna se trefí, jako vy, kteří máte v oblibě naše kvízy inspirované pořady Na lovu a Superlov. Zkuste si také ten následující.

Věříme, že se vám náš kvíz líbil, a pokud je tomu tak, třeba si rádi vyzkoušíte nějaké další. Zkuste pomyslně uniknout ze štvanice Doktoru Vševědovi nebo Kalkulátorovi.

Zdroje článku: