KVÍZ: Na lovu a Superlov – kdo tyto pořady dosud míjel, dělal velkou chybu

KVÍZ: Na lovu a Superlov – kdo tyto pořady dosud míjel, dělal velkou chybu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vědomostní pořady Na lovu a Superlov si u nás získaly velkou oblibu. Možná patříte k těm, kteří přemítají, k čemu vlastně je celý ten humbuk. Jestli jste ještě neviděli ani jeden díl, možná byste to měli napravit. Nudit se nebudete ani u našeho kvízu.

Pokud patříte k té hrstce diváků, kteří dosud míjeli pořady Na lovu a Superlov, vězte, že jste o hodně přišli. Možná si říkáte, že to není nic pro vás, že jde jenom o další televizní soutěž, ve které je zapotřebí mít všeobecný přehled a v níž se jen otrocky odpovídá na složité otázky.

Ale nenechte se mýlit, s charismatickým moderátorem Ondřejem Sokolem to v žádném případě nemůže být nuda. Nemluvě o skvělých hláškách a jedinečných přednáškách našich lovců, těch vůbec nejchytřejších mozků Česka. Díky Doktoru Vševědovi, Kalkulátorovi, Kvízové dámě, Belladonně a Panu Lišákovi jsou oba vědomostní pořady plné legrace, napětí i úžasně zajímavých postřehů.

Přímo do studia vás to možná netáhne, ale zkuste dát pořadům šanci alespoň jako diváci. Určitou představu o tom, s jakými otázkami se tam můžete setkat, vám dá také náš zábavný kvíz. V něm najdete ty nejnáročnější dotazy, s jakými si nedokázali poradit ani samotní lovci.

Na příležitost prověřit vaše znalosti čeká celá řada dalších kvízů. V nich se můžete utkat třeba s Panem Lišákem nebo s Belladonnou.

Zdroj článku:
  • Autorský text