KVÍZ: Na lovu – Zkraťte si čekání na nové díly naším záludným kvízem

KVÍZ: Na lovu – Zkraťte si čekání na nové díly naším záludným kvízem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jsou prázdniny a v televizi běží jen samé staré díly pořadu Na lovu. I když jsou jistě zábavné, člověk by raději uvítal na obrazovce nové epizody. Než se jich ale dočkáte, můžete se rozptýlit třeba u našeho kvízu s otázkami z Na lovu.

Kvízů inspirovaných oblíbenou televizní soutěží Na lovu není nikdy dostatek, proto přinášíme další pro všechny zvídavé diváky, kteří by si rádi zkusili odpovídat na zapeklité otázky, aniž by kvůli tomu museli opouštět pohodlí domova.

Jestliže vás odrazuje představa televizního studia a možné veřejné ostudy, pak je pro vás tahle zjednodušená, ale zábavná varianta naprosto ideální. Když totiž náhodou odpovíte špatně, nikdo se o tom nedozví a o žádnou výhru nepřijdete. Naopak, ještě získáte nové poznatky, oprášíte si ty staré a poučíte se.

Možná že pak s chutí sáhnete po dalších našich kvízech, v zásobě jich máme spoustu a nejen takových, které se inspirují právě pořadem Na lovu. Můžete si s námi zahrát i kvíz věnovaný napínavému Superlovu, anebo jiným vědomostním soutěžím, např. oblíbenému a nestárnoucímu AZ-kvízu. Nezapomínejte, že ani samotní lovci nemají vždycky svůj den a mohou se dopustit chyb, proto nesmutněte, když se vám nebude dařit, a zkrátka vyzkoušejte jiný kvíz.

Věříme, že jste s našimi kvízy strávili příjemné chvíle odreagování po náročné práci. Až se zase někdy budete chtít rozptýlit, můžete vyzvat na souboj třeba Kvízovou dámu nebo samotného Doktora Vševěda.

Zdroj článku:
  • Autorský text